FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO MOSCOVA

Steaua, peste naţionala Rusiei! "N-am lăsat jucătorii la naţională, ne făceam de rîs în faţa românilor"

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 11:48

Dinamo Moscova nu îşi lasă jucătorii la "naţionala" Rusiei din cauza amicalului cu roş-albaştrii: "Trebuie să îi respectăm pe români, nu putem băga copiii!"


"Bursucul" ţine cu orice preţ să se bată de la egal la egal cu echipa la care s-a lansat ca fotbalist. Petrescu a refuzat să îşi trimită jucătorii la selecţionata Rusiei pentru amicalul cu Islanda, programat pentru 6 februarie. Motivul? Cu trei zile înainte, Dinamo Moscova joacă împotriva Stelei, iar selecţionaţii erau nevoiţi să se prezinte la antrenamentele "naţionalei" încă de pe 1 februarie.

"Am promis Stelei prima echipă"
Cei trei internaţionali chemaţi de Capello, Şunin, Granat şi Kokorin, au fost înlocuiţi de italian cu Şatov şi Rîjikov. Antrenorul Rusiei l-a şi înţepat pe Dan: "Unii antrenori sînt mai dificili!". Petrescu a fost apărat de preşedintele lui Dinamo, Ghenadi Soloviev: "Amicalul cu Steaua era programat de anul trecut. Va fi televizat în România. Nu ne puteam prezenta cu juniorii împotriva titularilor lor! Le-am promis că vom folosi prima echipă. Trebuie să îi respectăm, ne-am fi făcut de rîs!".

Pe lîngă cei trei ruşi, la acţiuni internaţionale a fost chemat şi maghiarul Dszudszak, însă acesta se va prezenta la "naţionala" Ungariei după jocul cu Steaua.

"Jucătorii ar fi putut pleca la naţională pe 3, după meciul cu Steaua, dar Capello a refuzat"
Ghenadi Soloviev, preşedinte Dinamo Moscova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Ianuarie 2013, 04:50

Tot eu comentez ultima data ...dan petrescu ramane un antrenor mediocru ....

andystar
andystar  •  27 Ianuarie 2013, 23:40

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  27 Ianuarie 2013, 23:36

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează