FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SCHALKE, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: "Există un interes!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 22:49

Pauza de iarnă ar putea aduce un nou transfer de senzaţie în Ghencea. După ce Vlad Chiricheş a fost vîndut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro, un alt jucător al Stelei poate face pasul spre un club important din Europa de Vest.

Este vorba de Florin Gardoş, care ar fi dorit chiar de finalista Ligii Campionilor, Borussia Dortmund. Informaţia a fost confirmată pentru Fanatik chiar de impresarul jucătorului: "există un interes, l-a relatat şi presa din Germania, a spus-o şi Marcel Răducanu. Dar momentan, nu e nimic concret!".

Şi Laurenţiu Reghecampf a vorbit astăzi despre posibila plecare a lui Gardoş: “Nu este nici o problemă pentru noi, poate pleca la Dortmund! Dacă nemţii vor accepta suma pe care o dorim, atunci poate pleca în următoarea perioadă de transfer, din iarnă!”.

Jurnaliştii de la SID susţin că Jurgen Klopp ar fi venit la meciul României cu Grecia, scor 1-1, pentru a-l urmări pe Florin Gardoş, însă fundaşul român a fost doar rezervă la returul barajului pentru calificarea la CM 2014.

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”
Campionate
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (106)
travk
travk  •  26 Noiembrie 2013, 11:28

asta ar fi intr-adevar un transfer tare, Borussia a uimit Europa in ultimii ani, de asta avem nevoie la nationala, de jucatori romani la cluburi foarte puternice, ultima data cand ne-am calificat Mutu juca la Chelsea parca, Chivu la Inter unde lua UCL cu Mourinho si etc....acum avem Steaua si Hooverla Ujogorod + Getafe la retrogradare in Spania....normal ca nu ai cum sa te califici, grecii aveau jucatori la Borussia, Roma, Fulham, Celtic si Panthinaikos si Olympiakos caare joaca in UCL si joaca bine, nu exista in Ro club de talia celor 2 din Grecia ca bugete - transferuri etc

muensteraner67
muensteraner67  •  26 Noiembrie 2013, 10:35
Postat de glorie pe 26 Noiembrie 2013, 03:34

2.5 milioane de euro? :))))))) Apropo, va zic eu clar ca exista interes din moment ce Klopp statea cu Stoica iar Reghecampf ofera o astfel de declaratie. Parerea mea ca nu va pleca sub 4.5-5 milioane de euro, posibil 6! Pentru 2 si jumatate cum zici tu, mai bine nu-l vinzi pentru ca Steaua nu e taraba de la Dinamo...

Eu ziceam 2, 5 milioane strict de Bundesliga si de ce preturi se platesc acolo. In Anglia probabil ca s-ar plati mai mult pe Gardos.

bivumu
bivumu  •  26 Noiembrie 2013, 10:07
Postat de romanbun pe 26 Noiembrie 2013, 08:49

Mall-ul din Ghencea are super promotii de black friday !!! Suporteri bucurati-va pentru conturile oierului sef ! Dar nu va mai mirati ca in Champions League , Steaua e varza... codasa Romaniei, dupa CFR, Urziceni....

Fiecare cu bicicleta lui, face ce vrea ! :) Suporterii , zici tu, ar putea schimba ceva ?:)) Arata-mi cum la "alta" echipa aflata intr-o pozitie delicata dar cu suporterii cei mai buni din tara (dupa Petrolisti :)) ), au putut face ceva, sa nu se ajunga in situatia incerta de astazi.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează
Close