FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua pregăteşte noi transferuri: ”Ţintesc un atacant tînăr, dintr-un campionat puternic! Şi el vrea în Ghencea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 19:52

Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, a dezvăluit că ”roş-albaştrii” nu vor încheia campania de achiziţii cu Hamza Younes şi Nicandro Breeveld, care sînt aproape transferaţi, urmînd să mai aducă alţi doi jucători.
"Hamza vrea să vină, dar mai au puţine lucruri de lămurit acolo. Discută, dar nu ştiu dacă ar mai prinde să joace pentru acest play-off. Cei de la Steaua mai ţintesc şi un atacant bun, în afară de Hamza.

Merg şi pe pista asta, e un jucător tânăr, de vreo 23 de ani, care poate să vină dintr-un campionat puternic. Vrea să vină la Steaua, chiar dacă nu merge în grupe. E adevărat şi că sunt sunt interesaţi de un fundaş din Serbia", a declarat Viorel Păunescu la DigiSport.

Citeşte şi: Noul Petre Marin vine din Serbia » Steaua se bate cu CFR Cluj pentru ultimul transfer

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (47)
dorelnegrut
dorelnegrut  •  10 August 2014, 11:58
Postat de qpax pe 09 August 2014, 10:07

si ce treaba are articolul asta ... cu comentariul tau? Eu personal discut ce vreau eu, cat vreau eu, si cand vreau eu ... daca nu-ti convine poti sa pleci la plimbare .... citeste regulile acestui chat ... si daca am incalt vreo anume regula ... poti sa vb. cu Kovesi sa ma bage la parnaie, pana atunci te invit sa-mi sugi p ... dom' basist ... si tu si kovesi si toate deseurile acestea parazitare care s-au cuibarit in institutile statului roman ...:))

Baiiii !!Tu chiar esti prost cu TIR ul Ce are sula cu prefectura?Pe cine intereseaza durerea t? Cine e de vina ca tu ai urmat tratamentul de spalare a creierului facuta de Antene ? Comentariul tău...

tazdevil
tazdevil  •  09 August 2014, 10:25
Postat de valiza.epo pe 09 August 2014, 09:12

Se pare ca nu e vorba de Messi, ca a depasit 23 de ani. Dar... poate au gresit varsta...

E James.....:P

qpax
qpax  •  09 August 2014, 10:10

basistii si cenzura ...:))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează