FOTBAL  »  Superliga  »   GAZ METAN - STEAUA, DUMINICĂ DE LA 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua prinde rădăcini » Doar două semne de întrebare sînt în formula lui Reghecampf

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 22:54

După 3 etape şi "dubla" din Europa League cu Spartak Trnava, Laurenţiu Reghecampf a cristalizat formula de echipă a Stelei. Antrenorul roş-albaştrilor are doar două posturi pe care nu sînt stabiliţi titulari indiscutabili

Gigi Becali e mulţumit de actuala echipă a Stelei, cu excepţia postului de atacant, acolo unde mai caută soluţii. O variantă ar putea fi Costin Curelea de la Sportul, care le-ar face concurenţă lui Rocha şi Nikolici.

"Echipa e completă, cu excepţia postului de atacant. Georgievski e peste Matei, s-a rezolvat problema pe dreapta. La mijloc Pintilii e ca Xavi, Rusescu e şi decar, face tot. Chipciu e Cristiano Ronaldo, nu poţi să-l scoţi din echipă", sînt concluziile lui Becali.

Cum tot patronul Stelei a fost cel care i-a sugerat lui Reghecampf să-l titularizeze pe Stanca în locul lui Tătăruşanu, iar cuplul de fundaşi centrali Chiricheş-Gardoş să fie bătut în cuie, e clar că în actuala echipă a Stelei doar în privinţa a două posturi mai pot exista dileme: cel de vîrf şi cel de fundaş stînga, acolo unde e concurenţă mare între Latovlevici şi Pîrvulescu.

Rocha şi Latovlevici, favoriţi pentru Mediaş
Pentru meciul din această seară de la Mediaş, Rocha şi Latovlevici sînt favoriţi să intre ca titulari. Gaz Metan - Steaua se va disputa de la 21:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

Egalează ultima superechipă » Reghecampf poate să atingă astăzi o performanţă importantă pe banca Stelei

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (27)
nicco
nicco  •  12 August 2012, 21:20

Prinde radacini? Adica cum? Gazonul de pa National nu reuseste sa prinda radacini! Steaua e tot atat de mare cat gura lui G.Becali!

terminatorul2
terminatorul2  •  12 August 2012, 21:07

Incredibil ! Suporterii stelisti atacati cu furci si topoare de INCETII LA MINTE DIN Ardeal !!!

terminatorul2
terminatorul2  •  12 August 2012, 21:05

FORTA STEAUA !!!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează