FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua rezolvă mîine încă un transfer » Trei "lupi" sînt pe lista campioanei!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:38

Steaua a rezolvat astăzi al doilea transfer al iernii, după ce a reuşit să obţină semnătura lui Gabi Tamaş. Campania de achiziţie nu se termină însă cu fundaşul de 31 de ani şi cu Rareş Enceanu.
"Roş-albaştrii" vor încerca să ajungă la un acord şi cu CSMS Iaşi pentru fundaşul Alexandru Creţu (22 de ani). "Este un jucător care ne interesează, vineri o să mă întîlnesc cu Prunea pentru a rezolva acest transfer”, a spus Valeriu Argăseală la Digisport.

Preşedintele Stelei a explicat de ce echipa sa nu s-a grăbit să facă multe achiziţii înainte de plecarea echipei în primul cantonament al iernii: "S-a vorbit şi de Teixeira, de Alcenat, de Toto Tamuz, dar n-am făcut nici o ofertă. Trebuie să evaluăm lotul.

Sînt jucători foarte buni, dar nu trebuie să îi luăm doar pentru că sînt foarte buni. Trebuie să vedem dacă au loc. Există un posibil înlocuitor pentru Sînmărtean, însă nu s-a făcut nici o ofertă. E posibil să mai plece jucători".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
dany_gry2000
dany_gry2000  •  16 Ianuarie 2015, 14:59
Postat de gica_oboreanu pe 16 Ianuarie 2015, 10:21

sigur. asa cum i'a transferat si pe bokila, hamza, guilherme.... jiji vrea mocca, pe zer. telemeaua o da la presa, pt. articole deontologice. valiza, valijoara, carei cea mai tare stana din tzara ?! :))

nu vreau sa fiu arogant si nici sa ii iau apararea oierului dar cu jucatorii lui gigi care i-a luat mocca v-a batut pe voi aproape tot mereu!

gazistu
gazistu  •  16 Ianuarie 2015, 12:10

eric, wesley sau teixeira ca sal inlocuiasca pe SANMARTEAN, ca playmakeri

ghete.aur.furate
ghete.aur.furate  •  16 Ianuarie 2015, 10:57
Postat de jim_b_brown pe 16 Ianuarie 2015, 03:44

UEFA va ancheta meciul pe care Dinamo l-a disputat în august 2007 contra lui Lazio, în urma declaraţiilor apărute în ProSport care susţin că a fost aranjat. Ancheta demarată de ProSport privind partida jucată de Dinamo împotriva lui Lazio, în ultimul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, ediţia 2007-2008, n-a rămas fără urmări. Surse ProSport susţin că Federaţia Română de Fotbal a informat forul continental despre suspiciunile de blat ce planează asupra partidei, iar UEFA pregăteşte o anchetă în cazul partidei Dinamo - Lazio, scor 1-3. Oficialii FRF au trimis toate declaraţiile apărute în ProSport şi urmează ca UEFA să analizeze toate indiciile care duc înspre varianta aranjamentul

FRF a trimis la UEFA dosarul cu sarabanda declaratiilor plecate de la Pulhac privind blat la meciul Dinamo Lazio. RUSINEA ROMANIEI 1948 este deja exclusa din EuroPA, o noua sanctiune de inca 5 ani, o arunca din UEFA pana in sezonul 2013- 2014 asta inseamna practic faliment. Doamne ajuta , scapam de mizeria securitatii moscovita adusa de Stalin.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează