FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Steaua şi Rapid decid retrogradatele » Chiajna, condamnată!

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 22:00

Rada va folosi cu Ceahlăul echipa de juniori sub 16 ani: "Facem ca în Ghencea, menajăm jucătorii care au dus greul". Un succes al moldovenilor în Grant le-ar fi fatal ilfovenilor


Cu două etape înainte de final, soarta Concordiei în Liga 1 pare pecetluită. Trupa lui Ilie Stan se află la un punct în spatele Ceahlăului, însă formaţia din Piatra-Neamţ mai are de disputat un meci acasă, cu CSMS Iaşi, virtual retrogradată, şi unul în deplasare, în Giuleşti, cu Rapid. Antrenorul giuleştenilor a anunţat însă că nu va trimite pe teren jucătorii de la prima echipă, acuzînd modul în care Steaua s-a prezentat în faţa celor de la Viitorul, cînd constănţenii s-au impus cu 5-2 în Ghencea.

"Cu Ceahlăul o să bag echipa de juniori de 16 ani să văd cum se descurcă. E vreo problemă? Eu altceva nu înţeleg: cum de unii jucători de la echipa asta care a cîştigat campionatul sînt în vacanţă cu Viitorul şi cu Severin, iar în ultima partidă revin din vacanţă şi joacă?! Vin să celebreze?! Eh, aşa o să celebrez şi eu, cu nişte copii pe teren", a spus Marian Rada.


"Strategia Stelei a fost să-şi odihnească cei mai buni jucători, să-i trimită în vacanţă. A noastră e să ne pregătim pentru la anul, cînd vom juca în liga a 4-a, aşa că voi folosi juniorii"
Marian Rada, antrenor Rapid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
kutxukutxu
kutxukutxu  •  22 Mai 2013, 13:25

lasa sa pice chiajna satelitu spurcatilor care s-au predat in primavara acasa cu 0-6 sa le creasca moralu oilor ca incepusera sa nu mai castige intrasera in impas!!

badeadorian
badeadorian  •  22 Mai 2013, 11:51
Postat de andy_2008 pe 22 Mai 2013, 11:19

30 de puncte pe an,dar ce facem in Europa nu se pune Coloratilor?

Lasa , ca ati avut si perioade de 20 de meciuri fara victorie !! Jucatorii Stelei joaca in Europa pentru buzunarul lor si al patronului . Nu pentru alte vrajeli ....

badeadorian
badeadorian  •  22 Mai 2013, 11:48
Postat de andy_2008 pe 22 Mai 2013, 11:17

Ce sa menajati bai TIIIIII?Va pregatiti de BBBBBBBB,au aveti dreptate va sculati de dimineata .

@andystar ? tu esti ? . killerul ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează