FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vinde bilete! » Roş-albaştrii nu reuşesc să umple propriul stadion, dar fac spectacol în deplasare

Articol de - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 01:12

În doar două zile, oficialii timişoreni au dat aproximativ 9.000 de bilete pentru meciul cu Steaua de sîmbătă, cu 400 mai mult decît asistenţa de la ultimele opt partide jucate în Banat.

Echipa lui Reghe n-a reuşit să aducă decît 4.000 de oameni în Ghencea la meciul cu Botoşaniul, dar umple fără probleme stadioanele celorlalte echipe.

După ce Steaua a făcut neîncăpător stadionul Farul din Constanţa la meciul cu Săgeata Năvodari, a venit rîndul Timişoarei să fie în aceeaşi situaţie. În doar două zile de la punerea în vînzare a tichetelor pentru meciul de sîmbătă de pe "Dan Păltinişanu", fanii violeţilor au achiziţionat deja 9.000 de bilete!

Timişorenii au luat exemplul dinamoviştilor şi şi-au trimis jucătorii în stradă pentru comercializarea acestora: Mera, Bărbuţ şi Popovici i-au făcut pe suporteri să cumpere tichete pentru meci.

"Eu zic că o să jucăm pe un stadion plin, ca în vremurile bune, cînd te chinuiai să găseşte un bilet la meciurile Timişoarei. Jucăm cu cea mai bună echipă din România, viitoarea campioană, şi e normal ca toată lumea să vină la stadion", a spus Ioan Mera.

Interesant este că, în cele două zile de cînd tichetele au fost puse la vînzare, timişorenii au vîndut aproximativ 9.000, cît a vîndut clubul de pe Bega în ultimele opt partide disputate pe teren propriu! Iar la ultimele patru jocuri aceştia n-au atins cota o mie la spectatori, avînd între 300 şi 800 de fani în tribune!

25.000 de tichete mai sînt disponibile pentru partida contra Stelei, preţurile fiind cuprinse între 10 şi 25 de lei

"Este un meci foarte important pentru noi şi aşteptăm lumea la stadion. Steaua e pe primul loc, e favorită, dar sper să facem şi noi un joc frumos şi să obţinem un rezultat bun" (Cristi Bărbuţ, mijlocaş ACS Poli)

611515-cifre-suporteri.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Sperăm într-o minune"
Portarul timişorenilor, Nuno Claro, a vorbit despre partida de sîmbătă contra Stelei: "Nu trebuie să ne gîndim că este cel mai dificil meci. Acum jucăm contra liderului campionatului, dar intrăm în teren să facem cel mai bun rezultat. Cînd intri în teren, intri cu gîndul să cîştigi şi asta vom face sîmbătă! Steliştii nu au pierdut nici un meci în sezonul acesta, sînt cei mai buni din România şi vom avea o viaţă grea. Dar vom lupta să scoatem un rezultat bun. Trebuie să ne facem datoria şi să sperăm într-o minune".

Au interzis ultraşii
Comisia de disciplină a FRF a decis în şedinţa de ieri să închidă pentru două meciuri desfăşurate pe teren propriu mai multe sectoare din peluza stelistă după incidentele provocate de suporteri la meciul din deplasare contra celor de la Săgeata Năvodari. Fanii au aprins şi aruncat cu obiecte spre alţi spectatori sau spre terenul de joc. Pentru acest lucru clubul a fost sancţionat cu 40.000 de lei. Steaua nu va avea galerie la partidele cu Vaslui şi Braşov.

Monitorizat de italieni
Ciprian Tătăruşanu mai are cîteva luni de contract cu Steaua şi mai multe echipe se bat pe semnătura goalkeeperului de 28 de ani. Cei de la calciomercato.it au notat că AC Milan, AS Roma şi Napoli încearcă să-l transfere în Italia pe Tătăruşanu. Acesta s-a mai aflat în vizorul celor de la Olympiakos Pireu, iar la un moment dar s-a speculat că ar fi semnat deja cu Fiorentina. Totuşi, Tătăruşanu nu exclude varianta să rămînă în Ghencea şi din vară.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
zeze
zeze  •  03 Aprilie 2014, 13:55
Postat de utraian pe 03 Aprilie 2014, 09:33

Ati scapat de Borcea si Giovanni ati dat Anghelache . Si mai draq...Cu asta castigati sigur UCL...problema e ca nici nu lasati pe altii sa o faca... Cum sa-l il ai pe-ala ca si presedinte dom'le? Ala e un rahat demonstrat!

nu ti-ar fi rusine sa vb de conducatorii altora. chiar nu ai pic de decenta. pune dracu bani la ciorap ca de paste mergi stapani cu chiftele si portocale.

catapet23
catapet23  •  03 Aprilie 2014, 11:35

Andrei Crăiţoiu ESTI PRAF ; AU FOST 6605 SPECTATORI IN GHENCEA CU BOTOSANUL; S-A ANUNTAT IN STATIE SI S-A AFISAT PE TABELA; DE UNDE AI SCOS TU 4000??? DOCUMENTATI-VA SI VOI INAINTE SA SCRIETI CEVA; CRED CA JUMATATE DIN CEI CARE SCRIU PE SITURI DE SPORT NU AU VAZUT UN MECI LIVE SEZONUL A STA.

icornel2012
icornel2012  •  03 Aprilie 2014, 10:20
Postat de mity1984 pe 03 Aprilie 2014, 09:26

steaua nu va avea galerie la meciurile cu vaslui si brasov" Oricum nu avea :)))

Lasa ca aveti voi ....:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează