FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vinde din nou în Premier League » Ronald Koeman confirmă interesul pentru Florin Gardoş!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 19:48

Steaua pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. După ce sezonul trecut Vlad Chiricheş a adus 9,5 milioane în bugetul clubului, acum Florin Gardoş poate fi noua perlă a campioanei.
Stoperul de 25 de ani va fi lăsat să plece, dacă Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor. "După ce vom face acest pas, vor mai pleca cel mult doi jucători. Este adevărat că sînt multe echipe interesate de Gardoş. Nu doar din Anglia, chiar şi din Estul Europei", a explicat Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

Southampton este gata să plătească 6 milioane de euro pentru a-l aduce pe fundaşul dorit de Ronald Koeman. "Sîntem interesaţi de Gardoş, este adevărat că ni-l dorim", a dezvăluit tehnicianul "sfinţilor".

200.000 de euro a plătit Steaua pentru a-l aduce pe Gardoş în 2010 de la Chiajna

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (77)
the_gunner
the_gunner  •  12 August 2014, 04:25

S-a facut pt 6 mil de pounds . Buna afacere pt Saints ! Il vinde pe Lovren pt 15 mil si cumpara un stoper mai bun pt 6 . Au vindut masiv cei de la Southampton .Shaw 24 mil, Chambers 14 mil,Lalana 24 mil si urmeaza Schneiderlin pt in jur de 16-18 mil. Cu aproximativ 100 mil pot sa-si faca echipa mare .Pacat ca Steaua nu a cerut mai mult .Are mentalitatea saracului.

oldlion
oldlion  •  09 August 2014, 12:57
Postat de solomon_i pe 09 August 2014, 09:22

Mai tata... eu vorbesc mai degraba de un principiu...Sigur ca sunt si exceptii ! Eu vorbesc despre faptul ca prea cerem putin , prea ne vindem usor si Steaua este la o cota inalta chiar daca unora dintre voi nu va place. Sarbii constienti de valoarea lor, respecta acest principiu. Echipele din zona Serbiei vand cu mult mai bine decat noi. Si Steaua poate mai mult. Este rodul "muncii" noastre in cupele europene.Daca tu te subestimezi atunci ce pretentii sa ai de la altii...? Daca Rotariu ar juca in acest moment la Steaua el ar valora in jur de 5-6 mil. Nu vreau sa supar pe nimeni dar...de la Dinamo va pleca pe maxim 2,5 mil. si asta pentru ca este totusi la Dinamo care are o anumita

sîrbii si croatii vînd jucatori la preturi mai mari, pentru ca ei de 50 de ani ei si-au confirmat valoarea dupa transfer. românii în schimb au confirmat doar în mica parte....

valah_basist
valah_basist  •  09 August 2014, 11:45
Postat de solomon_i pe 09 August 2014, 09:01

Daca ai sub 25 de ani si esti titular la STEAUA pretul trebuie sa porneasca de la 5 mil. in sus. Gardos valoreaza 10 mil. Rivalii nostri traditionali trebuie sa se obisnuiasca cu asta. Steaua de acum are o anumita cota pe piata. Si daca noi nu stim sa ne apreciem jucatorii la justa lor valoare in conformitate cu ce se intampla pe "piata jucatorilor" atunci nu putem sa avem pretentii de la altii. Dar si cand cumparam un jucator nu ne "milogim" pentru 200 000 de euro in plus cand avem nevoie neaparat de un jucator anume cum este cazul lui Hamza ! Balcanisme...becalisme !

solomonisme...

Vezi toate comentariile (77)
Comentează