FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea încă şase ”plombe” » Piese noi pentru reparaţii!

Dorin Goga e din ce în ce mai aproape de Steaua
Dorin Goga e din ce în ce mai aproape de Steaua

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 00:40

Steaua speră ca retrogradarea oficială a Timişoarei să-i fi adus mai aproape de Bucureşti pe Goga şi pe Bourceanu şi continuă negocierile pentru alţi patru fotbalişti.


Toţi de la Steaua s-au convins duminică seară că echipa arată rău. Şi Becali, şi Mihai Stoica grăbesc rezolvarea achiziţiilor pe care le au în plan de mai mult timp, dar pe care nu le-au perfectat pînă la debutul sezonului. Gigi a primit ieri o veste bună: Timişoara lui Goga şi a lui Bourceanu a fost retrogradată. Ambii jucători sînt pe placul lui Becali, care a purtat deja discuţii cu Marian Iancu despre ei. Duminică seară, Bourceanu era ca şi luat, dar ieri a picat înţelegerea, pentru că s-a implicat şi Porumboiu, care-l vrea şi el pe Alex la Vaslui.

Becali tot mai speră să-l obţină şi pe Junior Moraes, dar situaţia lui trebuie limpezită întîi de TAS, deoarece brazilianul e prins într-un litigiu complicat, în care sînt implicate Bistriţa, Metalurg Doneţk şi ŢSKA Sofia.

Pe lîngă aleşii patronului, şi Mihai Stoica are ţintele lui. Încearcă să-l împrumute acum pe Yazalde, de la Braga, un atacant de 22 de ani, şi să-l obţină de la Kavala pe închizătorul argentinian Horacio Cardozo, 31 de ani. Pentru linia de mijloc, roş-albaştrii aşteaptă şi sosirea lui Prepeliţă, care se află în litigiu cu Universitatea şi se va prezenta în Ghencea dacă va cîştiga procesul şi va deveni jucător liber.

"Situaţia lui Prepeliţă se va clarifica pînă la urmă, dar o să mai dureze două sau trei săptămîni pînă atunci"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Cum s-ar schimba echipa dacă Steaua ar reuşi cele 6 achiziţii:
Tătăruşanu - G. Matei, Galamaz, Gardoş, Brandan - Prepeliţă, Cardozo, Bourceanu, Tatu - Junior Moraes, Goga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
yo_manu93
yo_manu93  •  19 Iulie 2011, 17:00
Postat de garennjoo pe 19 Iulie 2011, 01:36

Senzational Gaz Metan Medias este in discutii avansate cu Falcao maine sau cel tarziu miercuri urmand sa semneze contractul pe langa acest jucator mai soseste si Hulk tot de la Porto , au mai vrut sa il achizitioneze si pe Di Santo dar cei de la Medias au spus ca nu ia convins revenim cu detalii !!

pff ce sa faca gazu cu falcao sau hulk, onofras si bilasco sunt peste ei, tanase si banel la mijloc si luati cempions ligu bre

sirius55
sirius55  •  19 Iulie 2011, 14:22

Macar 2 sau 3 sa -i aduca, dar, cum il stim, pe gigi, nu cred ca va mai ajunge cineva in Ghencea acum,noi ne vom enerva pe la meciuri ,gigi iar ne va promite ca din iarna ...etc...etc...etc...el tot asa o tine cu promisiuni din vara pe iarna si invers, de fapt pe el cred ca nici nu-l mai intereseaza performanta echipei, sa fie el pomenit intotdeauna si pretutindeni: gigi becali patronul stelei, pentru el e de ajuns,iar fata de suporteri se preface ca incearca, se zbate dar rezultatele concrete ale eventualeine vointe a lui pentru bunul mers al echipei lipsesc de aceea eu cred ca ne duce cu vorba !

jumega
jumega  •  19 Iulie 2011, 12:04

lui goga si bourceanu poate sa le spuna pa, n-are fatza ciubanul sa le dea salariile care le da porumboiu, asa ca....liberi de contract sa caute !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează