FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - PETROLUL 1-2

Steaua vrea să dea un milion de euro pe el, dar Răchită refuză: "Hamza rămîne la Petrolul!"

Hamza este fotbalistul străin cu cel mai bun debut în Liga 1
Hamza este fotbalistul străin cu cel mai bun debut în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 02:27

Vivi Răchită îi anunţă pe stelişti să nu mai viseze la atacantul tunisian, întrucît acesta va semna prelungirea cu prahovenii în vară, pînă în 2015.

Steaua a pus ochii pe cel mai bun om al Petrolului în acest retur de campionat, atacantul Youness Hamza, cu un bilanţ extraordinar: 11 reuşite în 12 partide! Roş-albaştrii se gîndesc că l-ar putea aduce pe tunisian de la Ploieşti în schimbul a maximum un milion de euro.

Managerul general al prahovenilor, Vivi Răchită, le transmite steliştilor să-şi ia gîndul de la Hamza, întrucît Petrolul are planuri mari pentru sezonul viitor în cazul în care ploieştenii vor rămîne în Liga 1.

"Hamza a semnat cu noi pînă în vară, iar în cazul în care echipa rămîne în prima Ligă, există o clauză conform căreia Hamza devine definitiv jucătorul Petrolului pe încă trei sezoane în schimbul a 150.000 de euro. Deci Younes va rămîne aici, iar dacă Steaua îl vrea, trebuie să negocieze direct cu noi", a explicat Răchită la DigiSport.

Hamza are un salariu de 5.000 de euro lunar la Petrolul, iar din vară nord-africanul îşi doreşte ca actualul contract să fie dublat pentru a rămîne în galben-albastru.

650.000 de euro este cota de piaţă a lui Younes Hamza, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gazar
gazar  •  12 Mai 2012, 10:56

clauza a fost activata asa ca 99,99% hamza e al nostru . inca doua sezoane ca asta la Petrolul dupa care puterile Europei pot veni la negocieri. pana atunci ............

sensy
sensy  •  11 Mai 2012, 23:52

pentru oile care comenteaza aiurea..CLAUZA a fost activata de PETROLUL si marele oier nu avea drept sa puna el botul si sa puna laba pe el pentru 150 000.In alta ordine de idei baiatul asta e serios si vrea si el sa ajunga in Franta, macar la o echipa de duzina(vezi banel)...acolo are familie si prieteni si daca s-ar duce la stana ar fi greseala vietii lui..ar deveni un anonim...vezi fratii prostea si ruseasca sau koipetanos..plafonati si prostiti de el ciobandante....1 an sau 2 la PETROLUL...randament bun...Europa league..pleaca unde vrea si ramane in istoria clubului..un OM cu virgula caracter asa face...la echipa care pute a branza se face cum vrea "miorita"

toni_fcsb
toni_fcsb  •  11 Mai 2012, 14:14
Postat de saviola2_8 pe 11 Mai 2012, 09:20

un milion??? cam mult, chiar imi place hamza dar pentru bivelul ligi 1 un milion e super mult, mai bine cumperi unu de afara pe 1 milion sau nu te zgarcesti mai pui 1 milion si 2 milioane iti iei un atacant bun din serbia,portugalia etc.

Mie 1M mi se pare putin, dar cine da banii (in sensul ca o sa le dea banii imediat)? Smecherul de jiji? Avarul de Copos? Falimentarii de la Dinamo? Sau tepuitorul de la Vaslui? Cred ca singurii care ar putea sa-l cumpere ar fi CFR-ul, dar nu stiu daca sunt in momentul de fata interesati de Hamza!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează