FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea un fundaş de la Vaslui. Becali dezvăluie cine e: ”Da, vorbim despre Milanov!”

Milanov e dorit de Becali la Steaua.
Milanov e dorit de Becali la Steaua.

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 19:52

Porumboiu confirmă tratativele cu Becali pentru ”lateralul” bulgar, ţinta favorită a lui Reghecampf în această campanie de achiziţii.

Steaua s-a lămurit că nu-l mai vrea pe Rui Duarte şi încearcă să-l obţină de la Vaslui pe Jivko Milanov. Fundaşul dreapta bulgar de 28 de ani a fost titular pentru moldoveni în prima parte a sezonului, dar Porumboiu acceptă tratativele: "Există discuţii cu Gigi despre Milanov, dar încă n-am ajuns la un acord".

Becali a mai tratat pentru bulgar şi în ultimele două pauze competiţionale, dar niciodată nu a fost presat ca acum să aducă un fundaş dreapta. Postul a devenit deficitar în Ghencea din cauza accidentărilor lui Georgievski şi Gabi Matei. Vaslui stă chiar bine pe poziţia aceasta.

Pe lîngă Milanov, un internaţional bulgar cu randament constant bun în Liga 1, moldovenii îl mai au şi pe Piotr Celeban, un fundaş dreapta polonez de care Hizo e mulţumit deşi l-a "chinuit" ca stoper anul acesta, doar ca să-i facă loc în echipă. Despărţirea de Milanov i-ar elibera polonezului postul lui de bază.

Becali îl prefera ca lateral pe Rui Duarte, mai accesibil graţie situaţiei grele în care se găseşte Rapid, în vreme ce pentru Milanov insistă Reghecampf. Antrenorul îl apreciază pe bulgar pentru calităţile fizice excelente şi pentru stilul lui ofensiv. Şi-l consideră un fotbalist mai serios decît Duarte.

"Asta e prioritatea!"
Înainte să plece în vacanţă, Reghecampf a insistat să fie rezolvată problema fundaşului dreapta: "De doi jucători e nevoie obligatoriu, peste oricare alte negocieri şi ţinte: de un apărător lateral şi de un atacant!". Steaua a terminat meciurile din 2012 cu extrema Chipciu reprofilată ca fundaş dreapta, ca să acopere gaura de pe această poziţie.

91 de meciuri are Milanov în Liga 1, toate în tricoul Vasluiului, şi a marcat un singur gol. Moldovenii l-au adus de la Levski Sofia acum trei ani

24 de selecţii are Milanov (28 de ani) la "naţionala" Bulgariei. Ar concura la Steaua cu Georgievski (24 de ani), 13 prezenţe în reprezentativa Macedoniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 16:47

ar fi bun milanov ! sa insiste ciobanu Pentru el !

plesan
plesan  •  19 Decembrie 2012, 11:01

BECALI..un sfat...adica o recomandare..stie si el de ce jucator e vorba..fundas dreapta FOARTE bun si joaca in Bulgaria si a jucat cu Steaua in Europa...BANDALOSVKI..parerea mea e cel mai bun fundas dreapta,ofensiv si care si marcheaza..tehnic si cu mare viteza..viziune a jocului..are de toate..pe asta sa il ia..si nu o sa regrete...

rad1cal
rad1cal  •  19 Decembrie 2012, 09:42
Postat de ave_biancorossi pe 19 Decembrie 2012, 01:14

excelent, pe ziua de azi nu reusiserati sa transferati la steaua decat 3 fotbalisti. acum sunt 4 ! ...))) lasa, lasa, suntem siguri ca maine veti avea un succes si mai mare ! ...)))

care 4 ma? pana acum au fost minim 10 vreo 3 de la aek, asta de la vaslui, maxim, doi de la astra, wesley ... si nici nu mai stiu care ca nici n-are rost sa-i mai retin :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează