FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO „Maestre, îmi pare rău, am fost influențat” » Jucătorul acuzat de blat de Negoiță: „Cred că știu cine i-a spus. M-am întâlnit de multe ori cu persoana respectivă, ne-am și îmbrățișat”

Bărboianu l-a faulttat pe Stanciu în careu în FCSB - Dinamo 3-1, apoi a fost acuzat de vlat de Ionuț Negoiță +9   FOTO
Bărboianu l-a faulttat pe Stanciu în careu în FCSB - Dinamo 3-1, apoi a fost acuzat de vlat de Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 11:40 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 12:13

Ștefan Bărboianu (35 de ani), fostul fundaș de la Dinamo, a vorbit astăzi la GSP Live despre acuzațiile de blat pe care i le-a adus Ionuț Negoiță.

După un meci FCSB - Dinamo, 3-1, din 2015, Bărboianu a fost acuzat de Ionuț Negoiță că nu și-a apărat corect șansele. Fundașul dreapta a făcut o greșeală în acel meci. L-a faultat pe Nicole Stanciu în careu, iar după derby, finanțatorul lui Dinamo l-a acuzat public.

„Știu locul, știu suma, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune autorităților”, spunea Negoiță după meci. Bărboianu a fost dat afară de Dinamo la câteva zile distanță și l-a dat în judecată pe fostul finanțator al clubului. A câștigat procesul și ar fi trebuit să primească 100.000 de euro, plus scuze publice.

Între timp, Ionuț Negoiță și-a cerut scuze, iar Bărboianu a declarat la GSP Live că a primit 21.000 de euro de la omul de afaceri.

VIDEO. Ștefan Bărboianu, despre acuzațiile de blat aduse de Negoiță: „Cred că știu cine i-a spus lui Negoiță”

La GSP Live, moderatorul Costin Ștucan i-a spus lui Bărboianu că unul dintre foștii săi antrenori i-a spus lui Negoiță că fundașul ar fi făcut blat. Adică unul dintre Napoli, Pițurcă, Stoican, Ioan Andone, Rednic, Trică, Dorinel Munteanu, Dănciulescu și Ionuț Badea. 

„Mi-am dat seama. Nu dăm nume, e păcat. A vorbit cu Negoiță, mai departe el s-a exprimat public. Eu m-am întâlnit de foarte multe ori cu persoana de care spui, ne-am înbrățișat. E ușor să îți dai seama. Dacă e altcineva decât la cine mă gândesc eu, chiar m-ar mira. Au trecut atâția ani. M-ar plăcea să aud de la persoana respectivă că regretă. 

Ștefan Bărboianu, provocat în direct să lea dea note celor 9 antrenori cu care a lucrat » Cine l-a impresionat și cine l-a supărat rău: „E deștept, dar nu îmi plac asemenea gesturi”
GSP LIVE
Ștefan Bărboianu, provocat în direct să lea dea note celor 9 antrenori cu care a lucrat » Cine l-a impresionat și cine l-a supărat rău: „E deștept, dar nu îmi plac asemenea gesturi”

În afară de faptul că a fost o greșeală strict fotbalistică (n.r. - penalty-ul comis), restul au fost numai prostii. Dacă nu făceam prostia aia, poate ajungeam mai sus. Dar am făcut-o tot din dorința de a arăta foarte multe pe teren. Eu am reușit prin mucă, prin sacrificii. 

Mi-a dat 7.000 de euro Negoiță, iar pentru că nu a plătit la timp s-au adunat penalități și mi-a mai dat 14.000. Deci au fost 21.000. I-a plătit imediat. M-am întâlnit cu el la Rin și și-a cerut scuze: «Maestre, îmi pare rău, am fost infuențat». Relația cu Negoiță a fost foarte bună, datorită lui Flavius Stoican”, a spus Ștefan Bărboianu, la GSP Live.

+5 FOTO

Citește și:

O căruță de bani și postul de antrenor! » Mizele reale puse în joc la Sepsi - FCU Craiova, „finala” pentru play-off

FC Argeș și-a găsit antrenor: Bogdan Vintilă, fostul „principal” de la FCSB! Urmează prezentarea oficială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  15 Martie 2023, 12:30

Doua lucruri sunt si eu curios. De unde avea barboianu bani de masina de 150.000 de euro, fix dupa ce a plecat de la Dinamo la chiajna. De unde a invatat el procedeul de a impinge cu doua maini in careu adversarul, adversar de la aceeasi echipa contra careia si-a dat autogol in finala cupei. faptul ca nu a mai jucat la nivel mare fotbal dupa aceea spune tot despre el. Cine se mai incurca cu un astfel de "fotbalist?" A se mentiona cat de disperati erau fc fcsb sa castige campionatul in 2015. toata lumea stie ca targu mures era echipa mai buna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează