FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

EXCLUSIV Atenție, imagini șocante! Cum arăta piciorul lui Blănaru după faultul de „roșu” din Gaz Metan - CS Mioveni: „Scot copcile peste 10 zile”

Intervenția lui Yuri asupra lui Blănaru // foto: captură YouTube
Intervenția lui Yuri asupra lui Blănaru // foto: captură YouTube

Articol de - Publicat duminica, 18 iulie 2021 15:47 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 16:00

Ștefan Blănaru (32 de ani) ar putea rata meciul cu Rapid după ce a fost victima unei intrări extrem de dure a lui Yuri Matias în meciul dintre Gaz Metan și CS Mioveni, scor 1-0.

În minutul 77, fundașul brazilian a avut o intervenție neglijentă asupra atacantului oaspeților. Yuri a prins coapsa dreaptă a lui Blănaru cu talpa, iar intervenția a lăsat urme. Mai jos, imagini explicite cu rana fotbalistului. 

Ștefan Blănaru, cusut la spital după Gaz Metan - CS Mioveni

Blănaru a reușit să încheie meciul pe gazon, dar imediat după fluierul final s-a îndreptat către spitalul din Sibiu, unde a fost supus investigațiilor. Rana i-a fost cusută cu două copci.

„Yuri a venit după joc, și-a prezentat scuzele. Le-am acceptat, oricui i se poate întâmpla. Am avut și puțin noroc că m-a luat cu ultimul crampon și că tăietura, deși este adâncă, nu a pătruns până la mușchi. Ar fi fost mult mai grav dacă atingea mușchiul, așa medicii au spus că mi-a tăiat doar pielea și țesutul adipos din jurul mușchiului. 

Va trebui să stau 3-4 zile fără să fac nimic, copcile le voi scoate abia peste 10 zile. Cred că abia marți, în funcție de cum mă simt, voi putea relua pregătirea, dar nu sunt sigur că voi putea fi bun de joc vineri, cu Rapid. 

Am simțit durere, dar am rămas pe teren pentru că simțeam adrenalină, am vrut să rămân lângă băieți mai ales că începuserăm să presăm, să avem ocazii”, a declarat Blănaru pentru GSP.ro.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Concluzii după Gaz Metan - CS Mioveni: „Să nu ne mai tremure picioarele!”

Lovitură pentru Universitatea Craiova după meciul cu FC Argeș » Un fotbalist s-a accidentat și este incert pentru meciul din Europa

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  18 Iulie 2021, 19:21

killer... la fiecare joc merita rosu!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  18 Iulie 2021, 19:20
Postat de davidgraham pe 18 Iulie 2021, 16:23

Minti neterminate in fotbalul romanesc...Fomisti care joaca pentru paine. Ei nu respecta fotbalul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  18 Iulie 2021, 16:31
Postat de davidgraham pe 18 Iulie 2021, 16:23

Minti neterminate in fotbalul romanesc...Fomisti care joaca pentru paine. Ei nu respecta fotbalul.

Genul asta de accidentari sa intampla...nu cred.ca a i tentionat sa.l taie...alea cu intentie, cand e jucatorul cu piciorul in pamant pot fi grave...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează