FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Ştefan Grigorie amendat de Andone: "Să nu mai facă el d-astea cu mine!"

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Tensiune, nervi şi înjurături la derby-ul de duminică seară din Giuleşti, dintre Rapid şi Dinamo. Ştefan Grigorie l-a enervat pe antrenorul Ioan Andone, care l-a certat non-stop şi a ţipat la el la început primei reprize. Totul pînă în minutul 32 atunci cînd Grigorie a fost schimbat cu Herea. Fostul jucător dinamovist nu a vrut să iasă pe la centru terenului preferînd să iasă direct prin spatele porţii lui Curcă, în fluierăturile celor 9.000 de spectatori.

 

Imediat după schimbare, la doar cîteva secunde rapidiştii au reuşit să reducă din hadicap după autogolul lui D. Kone. În momentul în care Grigorie a ajuns în dreptul băncii giuleştene, rapidiştii se bucurau pentru marcarea golului, însă mijlocaşul a avut un comportanemt de nedescris. Lucian Răduţă s-a dus să-l consoleze pentru prestaţia slabă pe care a avut-o însă a fost împins şi înjurat de acesta. De acelaşi tratament a avut parte şi Vladimir Bozovici, care a vrut să-l consoleze pe fostul dinamovist.

Grigorie a plecat direct la vestiare înjurînd non-stop. Imediat după ce acesta a ajuns în vestiar, Marius Constantin a intrat în vestiar pentru a discuta cu mijlocaşul Rapidului. Fane nu a mai ieşit deloc din vestiar pînă la finalul partidei.

La finalul partidei Ioan Andone a declarat că-l va amenda pentru gestul făcut, dar că are şanse mari să fie păstrat în lot din cauza accidentării lui Carlos Cesinha şi a suspendaţilor Vladimir Bozovici şi Adrian Iordache. "Grigorie nu a înţeles că el a fost cel care a greşit la primul gol marcat de dinamovişti. El o să fie special la bani, să vedeţi ce special o să fie, mai ales că este unul dintre jucătorii care îmi plac şi mă cunoaşte foarte bine. O să anunţăm şi la Liga Profesionistă cînd îi luăm bani, ca să nu mai facă el d-astea cu mine. M-au dezamăgit mai multe lucruri la el în meciul acesta. Va rămîne în lot pentru meciul cu Gaz Metan, dar oricum mă gîndeam să schimbăm echipa", a spus Andone nervos de gestul mijlocaşului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  03 Mai 2010, 15:50

Am fost la meci la a-II-a, dar am lasat la tras meciul pe DVD. Azi am revazut meciul si-am nunarat ocaziile: intre primul si al doilea gol dinamovist am avut 3 ocazii, apoi intre golul doi dinamovist si momentul eliminarii lui Pulhac am mai numarat 6 ocazii (2 goluri), iar pana la pauza au mai fost 2 ocazii ! Scor la pauza(la ocazii)= 9-2 (doar 2-2 pe tabela). In repriza a-II-a scorul la ocazii a fost de 16-2 (3 la o singura faza). Tragem linie : Rapid-Dinamo 2-2 (25-4 la ocazii)! HAI RAPID !

 •  03 Mai 2010, 15:26

grigorie te asteptam la dinamo

 •  03 Mai 2010, 15:06
Postat de pe 03 Mai 2010, 12:06

esti departe de fotbal precum gripa de iepure , cum poti sa spui ca era de rosu la alexe , ca ne-a tinut in spate hategan ! nu ne-a acordat 2 penaltiuri si tu spui ca a avantajat rapidul ?!

,,acu dupa declaratia ta cred ca are dreptate PREFECTUL CAPITALEI in ce priveste CAINII TURTBATI,ati fost fff norocosi ca nu ati luat golul 3,grigore find ,se vede tradator dinamovist,ca v-a salvat de doua boabe!SA vina piticul porno sa va CASTREZE.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează