FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ştefan Grigorie se pregăteşte să se întoarcă la Dinamo

Grigorie nu a reuşit să se impună ca titular la Rapid Foto: Alex Nicodim
Grigorie nu a reuşit să se impună ca titular la Rapid Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 20:03

Mijlocaşul îşi încheie la finele lunii iunie contractul cu Rapid, după care poate reveni, după 5 ani, în Ştefan cel Mare

Ştefan Grigorie, 29 de ani, se pregăteşte să se întoarcă în Ştefan cel Mare! Mijlocaşului îi expiră contractul cu Rapid pe 30 iunie 2011, iar pînă acum nu i-a fost prelungit acordul. Iar oficialii din Grant nu au decis dacă vor face acest demers. Aşteaptă să vadă care este şi părerea lui Răzvan Lucescu, a cărui revenire ca antrenor în Giuleşti este iminentă, aşteaptă să vadă şi ce se va întîmpla şi cu alţi fotbalişti de pe lista de achiziţii, cum ar fi Alexa (Timişoara), Surdu (Steaua) şi Chipciu (Braşov).

Fane ar fi de acord să se întoarcă în Ştefan cel Mare, după 5 ani. Olteanul este deţinut în cote egale de către Rapid şi Dinamo. Grigorie este dorit atît de antrenorul Ioan Andone, cît şi de şefii grupării roş-albe, se aşteaptă doar momentul oportun pentru oficializarea noii relaţii.


1 gol în 22 de meciuri a reuşit Grigorie pentru Rapid în sezonul recent încheiat. A bifat doar 8 meciuri ca titular, în total contabilizînd 983 minute

120.000 de euro este salariul anual al mijlocaşului în Grant

Gazeta de duminică. Două boom-uri
Rapid este foarte activă pe piaţa transferurilor, Gazeta de duminică informînd despre alte două obiective majore ale conducerii: căpitanul Timişoarei, Dan Alexa, 31 de ani, şi vîrful Stelei, Romeo Surdu, 27 de ani. Amîndoi devin liberi de contract în această vară, amîndoi sînt convocaţi la prima reprezentativă, iar Răzvan Lucescu ar putea influenţa sosirea celor doi în Giuleşti. Rapidiştii ar trebui să investească 750.000 de euro în cele două achiziţii, banii reprezentînd prima de instalare plus salariul pe primul an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
rapidistular
rapidistular  •  01 Iunie 2011, 23:36

de unul am scapat daca scapam si de BANIICOMAN SAU COMAN BANI stau beat o saptamana

rapidistular
rapidistular  •  01 Iunie 2011, 23:34

doamne ajuta ca scapam de el

panda70
panda70  •  01 Iunie 2011, 19:50

daca nu vin inapoi Pulhac si Niculae tot degeaba. cu ei sigur acontam locul 6

Vezi toate comentariile (25)
Comentează