FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip regretă plecarea lui Flavius Stoican de la Dinamo: "Mi-a fost tată, acum am rămas cu fratele mai mare!"

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 22:51

Fundaşul stînga Steliano Filip, 20 de ani, este refăcut după accidentarea din etapa a 12-a, cînd a suferit o fractură de piramidă nazală, şi anunţă că deşi mai are mici dureri şi va evolua cu mască de protecţie, este apt de joc pentru derby-ul de duminică, cu Petrolul.
- Steliano, cum te simţi, te-ai refăcut după lovitura de la nas?
- De o săptămînă mă antrenez normal, mai am mici dureri, însă e ceva firesc pînă la urmă. Am vorbit cu staff-ul medical şi am OK-ul pentru a evolua duminică împotriva Petrolulului.

- Poţi juca fără mască de protecţie?
- Dacă ar fi după mine, eu aş juca fără această mască pentru că-i cam incomodă, dar staff-ul medical mi-a spus că trebuie să o mai port pînă la finalul turului. Aşa am să şi fac pentru că nu vreau să risc aiurea o recidivă.

- Eviţi jocul de cap în perioada aceasta?
- Nu se pune problema, lovesc şi la antrenamente cu capul, doar că e puţin ciudat pentru că această mască de protecţie îmi cuprinde şi fruntea. E un sentiment straniu, nu neapărat incomod.

- Cum e atmosfera la antrenamente după plecarea lui Stoican? V-aţi acomodat cu Dănciulescu antrenor?
- Eu îi simt foarte mult lipsa lui Flavius pentru că a fost ca un tată pentru mine. Nu se pune problema să nu mă acomodez cu "Danciu" deoarece el a avut grijă de mine de cînd am venit prima oară la Dinamo, m-a luat sub aripa lui şi îl consider un frate mai mare, am o relaţie nemaipomenită cu el.

"«Cîinii» vor fi peste «lupi»"
- Ce trebuie să facă Dinamo pentru a învinge Petrolul?
- Petrolul este în acest moment în mare formă, dar victoria noastră de la Mediaş ne-a abiţionat enorm. Avem un moral excelent. Probabil că dacă nu reuşeam să cîştigăm cu Gaz Metan, intram puţin în panică şi am fi jucat crispaţi cu Petrolul. Aşa, putem să fim concentraţi şi în acelaşi timp relaxaţi şi astfel să dăm cel mai bun randament posibil. Cred cu tărie că luăm cele trei puncte întrucît avem şi marele avantaj de a juca acasă, cu suporterii formidabili alături de noi.

- Ce fotbalist de la Ploieşti ţi se pare cel mai periculos?
- Eu i-am remarcat pe Albin şi pe Teixeira. Mi se par cei mai periculoşi "lupi", dar "cîinii" vor fi mai "turbaţi" duminică şi nu le vom da nici o şansă!


"Cînd esti fotbalist la Dinamo nu ai voie să te mulţumeşti cu egaluri, trebuie să te gîndeşti numai şi numai la victorie şi asta vom face în partida cu Petrolul"

9 meciuri de Liga 1 a bifat Filip în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:36
Postat de 1745flo pe 25 Noiembrie 2014, 19:45

Mai Stelica, daca stii fotbal nu conteaza pe cine ai antrenor!

..)) tocmai aici e problema lui, e petarda totala.

1745flo
1745flo  •  25 Noiembrie 2014, 19:45

Mai Stelica, daca stii fotbal nu conteaza pe cine ai antrenor!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 10:41

pai du-te dupa tactu, bai petarda ce esti...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează