FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Steliştii au liber la messenger şi facebook

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Steliştii au voie să se joace pe calculator şi să stea pe chat, cu condiţia să nu prelungească distracţia pînă la miezul nopţii.

Piţurcă nu i-a copiat pe selecţionerii echipelor de la Mondial care au interzis facebook şi jocurile video din cantomamente. Cristi Tănase şi colegii lui au voie să discute pe messenger din Austria şi să posteze pe site-urile de socializare. Nici unul dintre ei nu se plînge pe net de duritatea cantomamentului. Florin Gardoş chiar a adăugat pe pagina sa poze de la Bad Gastein.

Roş-albaştrii au voie să folosească laptopurile doar pînă la ora 22:30, cînd sînt obligaţi să doarmă. Antrenorul nu le-a restricţionat calculatoarele şi pentru că ele constituie singura distracţie în cantomament. De 9 zile, de cînd au ajuns în Austria, Nicoliţă şi colegii lui au ieşit din hotel doar ca să meargă la antrenament. În camera din Austria, Mihai Răduţ, alt stelist cu profil pe facebook.com, primeşte zeci de felicitări pentru transferul la Steaua şi mesaje de încurajare.

5 ore le mai rămân steliştilor pentru masă, odihnă şi somn în timpul unei zile

Kape îi ameninţă pe rivali
Dintre jucătorii din Ghencea, cel mai activ pe facebook e Pantelis Kapetanos. Atacantul şi-a anunţat fanii sîmbătă, după ce a părăsit Africa de Sud: "Mi s-au rupt aripile, dar mă întorc la Steaua, fiindcă avem o bătălie de cîştigat cu Dinamo şi un titlu de luat! Eu, personal, mai am o provocare: titlul de golgeter în România!".

Lui Gardoş îi place un horror
Steliştii îşi dezvăluie şi pasiunile pe Internet. Pe pagina sa de facebook, Gardoş a trecut la filme favorite un horror, "Exorcizarea lui Emily Rose". Iar Răduţ e încurajat de un amic din Slatina: "Să moară cantonamentu'!". Fetele se înghesuie să-l abordeze pe Juan Toja, căruia îi transmit pe net că ar petrece o noapte cu el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează