FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

Steliştii nu ezită să-i înţepe pe dinamovişti: "Şi Petrolul are meci uşor diseară"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 11:59

Steaua a cîştigat clar duelul cu Dinamo din semifinala Cupei, iar Helmuth Duckadam consideră că şi Petrolul se va impune fără probleme în derby-ul cu roş-albii de diseară.

"Astra cred că are meci uşor la Piatra Neamţ, Petrolul are meci uşor cu Dinamo, deci important e să batem noi.

Dinamo vine după două înfrîngeri, au luat opt goluri, nu cred că Petrolul va avea o problema să îi bată. Ceahlăul a scăpat de retrogradare, nu ştiu cît de motivaţi vor fi, de aceea e important să cîştigăm noi cu Botoşaniul", a explicat Duckadam la Dolcesport.

Preşedintele de imagine al Stelei a explicat şi de ce se teme de partida cu FC Botoşani: "Este problema de concentrare. Vii dupa un meci in care te-ai concentrat foarte tare, apare o deconectare, va fi foarte dificil pentru antrenor sa ii mobilizeze. Eu cred ca valoarea isi va spune cuvantul, avem o echipa mult prea valoroasa ca sa avem surprize neplacute".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (178)
bamse1901
bamse1901  •  31 Martie 2014, 10:35

dupa meciul din campionat nimeni nu mai spunea nimic, dar se pare ca si-au revenit. nu e nimic, cum a 2 la petrolul pot fi date 3 si in retur

xhthu
xhthu  •  30 Martie 2014, 21:39
Postat de reddog pe 30 Martie 2014, 18:09

DINAMO nu a furat ghetele..DINAMO a avut varfuri de atac adevarate...A incercat si steaua dar Pitzurca nu a putut mai mult.. Daca in anii 80 steaua si DINAMO dadeau peste 100 de goluri intr-un campionat nu vad de ce un varfa adevarat marca Camataru nu putea inscrie peste 30 din ele???!! De Dudu Georgescu ce sa mai vorbim...A fost si va ramane cel mai COMPLET varf de atac din istoria Romaniei...Nici o echipa din Romania nu a avut varfuri mai bune decat DINAMO..Nici macar steaua..Asta e clar!

ahahahaha .bai spalatule pe creier ,sunteti singura echipa din istoria fotbalului mondial care a luat gheata de aur printr-un blat atat de evident incat organizatorii au fost nevoiti sa acorde gheata de aur si aluia de pe locul 2 .

cainerau1953
cainerau1953  •  30 Martie 2014, 20:19

bre Duckadame vinde pre bilete la poarta ca doar acolo ai fost bun !!! :)))))0

Vezi toate comentariile (178)
Comentează