FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - AKTOBE, MIERCURI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii nu îşi fac probleme înaintea returului cu Aktobe: "Marcăm repede şi ne calificăm"

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 20:40

Lucian Filip, 23 de ani, spune că Steaua e favorită în faţa kazahilor şi e convins că roş-albaştrii vor juca în play-off-ul Ligii


Folosit integralist de Constantin Gâlcă la meciul tur cu Aktobe, 2-2, Lucian Filip a vorbit pentru presa din Kazahstan despre returul de pe Arena Naţională. "După ce am reuşit să marcăm două goluri în deplasare, cred că sîntem favoriţi la calificare. Acest lucru ne permite să fim un pic mai relaxaţi înaintea meciului de miercuri, de la Bucureşti. Trebuie să jucăm mult mai bine acum, să marcăm repede şi să cîştigăm acest meci! Deşi sîntem mulţumiţi şi cu un 0-0, ar fi un mare pericol. Noi trebuie să marcăm", a spus fundaşul de 23 de ani.

Filip a dezvăluit şi ce le-a spus Gâlcă despre cele două partide: "Ne-a avertizat de la început că vom avea două meciuri grele. Ne-a zis că e vital să dăm un gol rapid, să fim vigilenţi în apărare. Trebuie să jucăm cu atenţie şi să nu facem greşeli. Din fericire, în deplasare am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, chiar dacă am fost relaxaţi la un moment dat şi am plătit pentru asta".

"În Kazahstan am făcut două reprize diferite. Am jucat bine în prima repriză, dar după pauză nu am mai evoluat în cel mai bun mod, ceea ce a făcut să primim şi două goluri"
Lucian Filip, mijlocaş Steaua

"E o atmosferă foarte bună în lot înaintea meciului de la Bucureşti, nu avem accidentaţi. Mergem să cîştigăm, nu ne gîndim la un 3-3 sau 4-4, rezultate care ne-ar califica. Şansele sînt 50-50, dar pentru noi e ca o finală, avem nevoie de victorie"
Robert Arzumanyan, fundaş Aktobe

2 goluri a marcat Filip în tricoul Stelei, ambele în meciul din campionat cu Gaz Metan din sezonul trecut

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
redsef2005
redsef2005  •  06 August 2014, 08:47
Postat de valiza.epo pe 05 August 2014, 09:14

In tot lotul Stelei nu ati gasit un fotbalist pe care sa-l intrebati?! Eu nu-l stiu pe acest Filip, dar vad aici ca este considerat cel mai slab, de catre suporterii Stelei.

Filip nu e superclasă, dar are şanse să mai crească valoric dacă e folosit meci de meci, la fel cum ar trebui procedat şi cu Stanciu sau Iancu, în aceeaşi situaţie ca şi el, dar şi cu alţii chiar mai tineri şi de perspectivă (Vâlceanu e primul care îmi vine în minte). Sunt însă alţi expiraţi în primul 11 care blochează locuri şi posturi fără nici o justificare, se ştiu ei, nu îi mai enumăr aici. În ce îi priveşte pe suporterii Stelei, ei sunt nişte analfabeţi şi în comentariile despre fotbal, ca şi în viaţa reală, aşa că părerile lor au valoare de zero absolut.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 August 2014, 10:52
Postat de terminatorul3 pe 05 August 2014, 09:45

Iar injuri lumea pe net ?? Se vede ca eti gypsy !

Mai, Negrila, esti chior?! Nu vezi ca eu doar raspund unui care ma injura?! Si trebuie sa o fac pe limba lui, ca alta limba nu pricepe.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 August 2014, 10:21
Postat de terminatorul3 pe 05 August 2014, 09:45

Iar injuri lumea pe net ?? Se vede ca eti gypsy !

Marsh in pashtele mat.-ti, vaalah imputziiit! Discuta cu croncanitorii din shatra ta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează