FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steven Thicot, caz închis » Dinamo e nevoită să joace în primul meci oficial cu un cuplu de stoperi inedit

Thicot își ia la revedere de la Dinamo
Thicot își ia la revedere de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 21:23

Roş-albii i-au reziliat contractul francezului care a refuzat să mai vină la antrenamente. Steven Thicot este un subiect închis pentru "cîini". S-a ajuns la o înţelegere între club şi reprezentanţii fotbalistului privind rezilierea angajamentului care expira în vara lui 2016.

Flavius Stoican a fost informat vizavi de caz, fiind anunţat că nu se mai pune problema ca Thicot să se prezinte sub comanda sa. Şi jucătorul a scăpat. Fiindcă nu s-a prezentat în perioada de pregătire, francezul de 27 de ani era ameninţat de o eventuală reclamaţie la UEFA pentru a se ajunge la suspendarea lui. Dar părţile au ajuns la un consens financiar, iar Thicot poate continua fie în Franţa, fie altundeva în Occident, aşa cum şi-a dorit.

Dinamo şi-a pierdut ambii stoperi din primăvară, Dragoş Grigore fiind transferat la Toulouse. Cum Durimel, fragil, este în refacere, luni, contra Concordiei, în Cupa Ligii, Stoican va avea un cuplu inedit de fundaşi centrali, Adrian Popa II - Marius Ioniţă, care n-au nici un meci oficial împreună.

700.000 de euro este cota lui Thicot, conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Luchin, refuzat
Srgian Luchin, 28 de ani, şi-a reziliat contractul cu Botev Plovdiv şi are cale deschisă către Steaua! Fostul fundaş al "cîinilor" a fost luat în calcul pentru o eventuală revenire în Ştefan cel Mare, doar de către o parte dintre oficiali, dar Constantin Anghelache a fost ferm: "N-are ce să mai caute la noi! A plecat la bulgari să se umple de bani, foarte bine! Poate merge la Steaua sau unde o vrea. Să vedem cine-i dă bani".

Cu Chiajna pe sintetic
Dinamoviştii vor debuta oficial în noul sezon lunea viitoare, la Chiajna, iar antrenorul Flavius Stoican a început deja pregătirile acestui meci. "Trebuie să avem grijă întrucît partida se va juca pe teren sintetic. Vom face antrenamente specifice pentru a nu fi luaţi prin surprindere", a comentat "principalul".

Doi pe bară
Accidentaţi în urmă cu 10 zile, la amicalul cu Hearts of Midlothian (1-2), Alexandre Durimel şi Cosmin Matei nu sînt luaţi în calcul pentru meciul cu Concordia, de luni. Fundaşul a început alergările uşoare, după accidentarea la gleznă, însă nu se va risca folosirea lui luni. Mijlocaşul îi urmează apărătorului, la antrenamentele basice, amîndoi ar putea juca de-abia în prima etapă, cu Oţelul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  16 Iulie 2014, 23:50
Postat de zecs93 pe 16 Iulie 2014, 23:48

Stefan Onut este un fost fundas central de la Poli Iasi, actualmente joaca la FCM Bacau, iar anu asta a facut sezonu echipei, a fost cel mai bun din liga 2 pe postul de fundas central !!! Sarghi eu zik ca ar fi parfum pe langa ce avem noi, adika e peste cu mult fata de ce avem, gen: Adi Popa204044554594959,Ionita si Duracell :)))

iar Silviu Ilie poate juca si in centru, este adevarat ca el este de banda stanga dar din cate stiu eu poate juca si in centru, pt oitzaaaaaaaa cristi, multa m000ie 5telemWUIEI, sa vezi ce o luati pe cocoasa in retur, ati avut bulan ca de obicei ,daca mingea nu vrea sa intre decat la celelalte echipe, azi ati fost pishati cum sunteti mereu, vau dominat STROMELEGIII aia cu nume de reclama la tigai :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  16 Iulie 2014, 23:48
Postat de real_madrid_cf pe 16 Iulie 2014, 16:47

Silviu Ilie si Briceag sunt fundasi stanga,Sarghi mi se pare ca e liber de contract si a refuzat o oferta din Serie B ,nu are ce cauta la niste rupti in fund,iar Stefan Onut cine e ?

Stefan Onut este un fost fundas central de la Poli Iasi, actualmente joaca la FCM Bacau, iar anu asta a facut sezonu echipei, a fost cel mai bun din liga 2 pe postul de fundas central !!! Sarghi eu zik ca ar fi parfum pe langa ce avem noi, adika e peste cu mult fata de ce avem, gen: Adi Popa204044554594959,Ionita si Duracell :)))

raszzvan
raszzvan  •  16 Iulie 2014, 23:00

al dreacu asta se crede mare vedeta, se intorcea si tancu mai repede ca el.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează