FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Ştiinţa speră în revitalizarea lui David Lopes » "Stai lîngă Zoro!"

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 21:35

Oltenii vor să profite de noua prietenie legată între ivorianul Marco Zoro şi brazilianul David Lopes, ce ar putea face cuplu de stoperi în primăvară

Se prefigurează ca Universitatea Craiova să se apere din primăvară cu un nou cuplu de fundaşi centrali: ivorianul Marco Zoro şi brazilianul David Lopes. În locul "fugarului" Găman şi al bulgarului Iliev, care şi-a depus memoriu să devină liber de contract. Nicolo Napoli chiar a probat noii stoperi în primele două amicale ale stagiului din Antalya, i-a titularizat vreme de-o repriză şi există tendinţa ca italianul să ofere credit în continuare apărătorilor.

Oltenii speră ca planul să dea roade, mai ales că fotbaliştii se înţeleg deja foarte bine. Zoro şi Lopes sînt de nedespărţit în cantonament, s-au împrietenit din prima, mai ales că amîndoi comunică bine în portugheză. "Chiar dacă eu am jucat la Benfica, iar colegul la Porto", se amuză ivorianul. Lopes îl ajută pe african să se integreze cît mai repede la echipă, iar oficialii grupării speră să dea o lovitură prin această amiciţie născută în ultima săptămînă. "Zoro trebuie să-l tragă după el pe David, fiindcă, deşi este de 6 luni la noi, brazilianului i-a fost greu să se implice în prima echipă. Cu ei amîndoi ne putem asigura apărarea pentru a scăpa de la retrogradare în retur", au mărturisit oficialii.


90 de minute a bifat Zoro în două meciuri, în amicalele Craiovei de pînă acum

4 meciuri a jucat Lopes în toamnă pentru Ştiinţa, mai exact 288 de minute. Media notelor din Gazetă este 5,50

180.000 de euro pe an cîştigă brazilianul la Universitatea

"Zoro este un jucător foarte bun, dar eu cred că un cuplu imbatabil de fundaşi ar fi făcut alături de bulgarul Iliev"
Dorel Stoica, mijlocaş U Craiova


"Avem încredere în echipa nouă"
Şefii Craiovei nu sînt îngrijoraţi că echipa-tip din tur a dispărut în totalitate. "Da, sînt nouă jucători noi printre titulari, e, practic, o echipă nouă, un nou început. Avem însă încredere şi aceeaşi foame de performanţă. Nu contează cine a plecat pentru că lumea la Craiova nu a venit niciodată la stadion pentru antrenor, pentru Oblemenco, Balaci sau pentru un om anume. Dacă vom avea rezultate, va fi şi public numeros", a spus preşedintele Aurică Ţicleanu.

Mititelu şi "fugarii", ochi în ochi la LPF
Fundaşii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu sînt aşteptaţi azi, la ora 15:00, la sediul Ligii pentru a fi audiaţi de membrii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor. Jucătorii se vor întîlni în premieră după fuga din cantonament cu Adrian Mititelu, patronul oltean urmînd a fi şi el prezent la judecată: "N-avem nici o emoţie! Normal că îl vom saluta pe patron, doar sîntem oameni".

Inbox:
»» Ţicleanu: "Mulţi spun că va fi un dezastru dacă n-o batem pe Steaua în primul meci din retur. Da, e un meci special, dar să nu uităm că vor urma multe altele".
»» Următorul amical al Ştiinţei e programat joi, 10 februarie, împotriva liderului din Bosnia, Borac Banja Luka.
»» Mihai Dina speră ca în maximum 24 de ore să afle unde va juca în retur. Craiova negociază în aceste zile transferul atacantului.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
thebluestlion
thebluestlion  •  08 Februarie 2011, 17:26

Pleaca Dina??? Ma imbat de fericire!

gazistu
gazistu  •  08 Februarie 2011, 11:30

is buni

barzoy
barzoy  •  08 Februarie 2011, 09:23

Cu fundasul asta o sa fie spectacol mai mult de 2-3 etape nu o sa joace ca e varza saracul , Zoro se vede e fotbalist FORZA STIINTA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează