FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - DINAMO, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Stoican e pe podium » Top 4 cei mai buni şi cei mai slabi antrenori

Stoican face minuni cu Dinamo, deși cîștigă numai 3.000 de euro lunar
Stoican face minuni cu Dinamo, deși cîștigă numai 3.000 de euro lunar

Articol de , - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 22:30

Dacă Dinamo visează să prindă în 2014 cupele continentale, Stoican este pe locul 3, după Isăilă şi Reghe, ca procentaj al punctelor cîştigate, înaintea lui Contra şi Pustai.

Flavius Stoican este în faţa lui Cosmin Contra şi a lui Cristian Pustai, dar în spatele oamenilor implicaţi în lupta pentru titlu, Daniel Isăilă şi Laurenţiu Reghecampf. Totul, într-un clasament la nivelul şefilor băncilor tehnice, în ceea ce priveşte procentajul punctelor cîştigate.

S-au luat în calcul antrenorii ce au bifat cel puţin 10 meciuri, în etapele disputate pînă în prezent. Astfel, dacă Dinamo încă n-a ajuns în primele patru în clasament, pentru a spera cu adevărat la cupele europene, tehnicianul ei este deja la acest nivel.

599180-antrenori-clasamente.jpg

Inbox:
- Dinamoviştii au 5 meciuri fără să fi primit gol în Liga 1 şi în Cupa României. Ultimul care a marcat în poarta roş-albilor a fost Florin Costea, în minutul 9 al partidei pierdute (0-1) în Gruia, cu CFR. Astfel, Bălgrădean şi Naumovski au strîns 531 de minute fără gol încasat.
- Dacă vor învinge diseară la Vaslui, fiecare dinamovist ca în posesia unei prime de 3.000 de euro. Suma respectivă e un bonus pentru ultimele succese ale "cîinilor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gymd
gymd  •  17 Decembrie 2013, 12:52

Eu l-as propune pe lista aia si pe Capello alias Ionut Chirila, sa nu uitam ca Chiajna a pierdut doar etapa trecuta cu Vaslui, dar pana la meciul cu Vaslui aveau niste victorii pe linie, e un antrenor bun si Chirila dar il cam bate gura aia a lui

reddogsv
reddogsv  •  17 Decembrie 2013, 12:02
Postat de faile_belix pe 17 Decembrie 2013, 11:32

Mancati ra.h.at pe aici de dimineata pana seara...ati uitat meciul vostru cu Petrolul? Goluri anulate, doar galben la Balgradean...sunteti spalati pe creier.

Da ala si mai care? La voi sunt la meciuri la rand când beneficiati de minim 3, 4 ,,greseli'' monumentale in favoarea voastra! Voi ar trebui sa fiti ultimii care sa vorbiti de arbitraj! Dar cum bunul simt si judecata nu va sunt la indemana....

bamse1901
bamse1901  •  17 Decembrie 2013, 11:56

merita incredere

Vezi toate comentariile (9)
Comentează