FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă a ajuns LA CAPĂTUL RĂBDĂRII! "Nu luăm titlul fără transferuri"

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Stoichiţă e extrem de deranjat că Ouon şi Iovov n-au mai fost aduşi. Antrenorul Stelei s-a supărat pe Gigi Becali pentru politica impusă în campania de achiziţii, din cauza căreia n-a putut realiza pînă acum decît transferul lui Jelev

Stoichiţă stă pe un butoi cu pulbere. Antrenorul Stelei e total nemulţumit de modul în care decurge campania de achiziţii. Cum în ultimele zile s-au împotmolit negocierile pentru Ouon şi Iovov, tehnicianul a răbufnit în prezenţa colaboratorilor şi a apropiaţilor săi.

"Nu se poate să continuăm în acest fel, să încercăm să luăm fotbalişti fără să dăm bani! Cine vine doar pentru 6 luni şi pe 10.000 de euro pe lună?", s-a răstit Stoichiţă. "Sîntem într-o situaţie foarte bună în clasament, trebuie să ştim să profităm. Toţi se întăresc, Vaslui, CFR, Poli, numai noi nu" e reproşul lui Stoichiţă, care a avertizat: "Cum putem să ne gîndim la titlu dacă nu facem transferuri?".

Ce l-ar putea împinge la demisie
Lucrul care l-a deranjat cel mai tare pe "Lippi" a fost momentul în care Becali a spus că există posibilitatea să-l vîndă pe Kapetanos. "Dacă renunţăm şi la el, atunci mai e ceva de zis? Să nu vă mire dacă aş pleca din Ghencea în cazul ăsta!", ar fi fost ameninţarea tehnicianului. După două zile în care a spus că atacantul grec e netransferabil, Becali a zis ieri: "Dacă îi găsim înlocuitor, Kapetanos va pleca".

"Dacă nu vom reuşi să-i aducem pe Ouon şi pe Iovov, atunci vom găsi alţii agreaţi de Stoichiţă, pentru că el are ultimul cuvînt din moment ce e responsabil în privinţa transferurilor"
Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Panduru a avertizat acum 3 săptămîni
"E obligatoriu să luăm jucători!"
Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, trăsese un semnal de alarmă încă dinainte de Sărbători. El anunţa de atunci necesitatea aducerii unor fotbalişti de valoare. "Nimeni nu credea că puteam termina turul atît de sus în clasament, însă dacă nu ne trezim la realitate şi dacă nu vom lua jucători buni, atunci minunea nu va mai ţine", declarase Panduru imediat după ce echipa intrase în vacanţă.

Situaţia la zi a transferurilor
Atacant, stoper, fundaş central. Becali a anunţat aseară posturile pe care Steaua încearcă să aducă jucători. "Discutăm pentru un atacant, un fundaş central, chiar şi un fundaş dreapta. Sîntem în discuţii cu 7-8 jucători", a declarat patronul Stelei.

Nu renunţă la Ouon. Steaua încă nu şi-a luat gîndul de la rwandezul Edwin Ouon. "Negociem cu ciprioţii de la AEL. Noi am zis că dăm 300.000, ei au cerut 800.000. Poate o să dăm 350.000 sau 375.000, vom vedea", a explicat Becali.

Iovov depinde de Levski. Stoichiţă n-a renunţat nici la atacantul bulgar. "Păstrăm legătura cu el să vedem ce mai putem face", a spus antrenorul. Levski Sofia refuză să-i dea drumul gratis. "Steaua nu stă într-un jucător ca Iovov", a zis Becali.

Pouga, blocat de Leixoes. Printre jucătorii doriţi de Steaua a fost şi camerunezul Chrisrian Pouga (1,93 metri şi 24 de ani), împrumutat de Sevilla B la Leixoes pînă în iunie 2010. "Steaua şi Vaslui s-au interesat de jucător, dar Leixoes a exclus orice posibilitate. E netransferabil", a declarat ieri agentul lui Pouga, elveţianul Walter Fernandez. Cu toate astea, Vasluiul a plusat ieri la ofertă şi Pouga e aproape de trupa lui Lăcătuş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
 •  17 Ianuarie 2010, 14:05

Cred ca dl Stoichita o sa treaca de partea suporterilor,ca si asta a fost un motiv.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  16 Ianuarie 2010, 15:35
Postat de stelian88 pe 15 Ianuarie 2010, 10:09

ba da cum afla astia de la gsp . vai domne cei mai tari la minciuni. ba mai lasati-ne ma cu minciunile voastre ziar de rahat ce sunteti impreuna cu prosport

Cand nu au ce sa scrie de rau despre Steaua si despre Gigi, mai baga si ei vrajeli cu surse gen : "tehnicianul a răbufnit în prezenţa colaboratorilor şi a apropiaţilor săi". Muhahahaaaaa... Si toti inteligentii se apuca sa comenteze... Muhahaaaaa :)) Cine e destept de da in gropi normal ca pune b0ticul la toate minciunile :))

 •  15 Ianuarie 2010, 15:42
Postat de pe 15 Ianuarie 2010, 11:25

si steaua sa castige campionatul.din pacate DNA a castigat confruntarea cu jiji becali iar steaua nu va mai pupa nici un titlu urmand a fi desfiintata....

Hihihi!!! Cand a castigat DNA-ul batalia cu Jiji? Mey ma leshi... Din 2003 il ancheteaza cu schimbul de terenuri. Rezultat? 0! Din 2008 ancheteaza si se judeca in "cazul valiza", cea mai mare vrajeala. DNA-ul e mai corupt decat multi din fotbal. Unii chiar ii pot da lectii lu' Mitica sau lui Sandu. Asa ca....Hai pa!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează