FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Stoichiţă face istorie. Neagră! » Antrenorul Stelei e obişnuit cu eşecurile ruşinoase

Stoichiţă a ajuns la cel de-al treilea mandat la cîrma Stelei.
Stoichiţă a ajuns la cel de-al treilea mandat la cîrma Stelei.

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 21:46

Tehnicianul stelist are mai multe eşecuri ruşinoase pe banca roş-albaştrilor în cele trei mandate ale sale de pînă acum.

Victoria Vasluiului în Ghencea, vineri seară, e una istorică, fiind prima în fieful roş-albaştrilor pentru moldoveni. Nu este prima dată însă cînd Stoichiţă face " istorie neagră" pe banca roş-albaştrilor.

În cele trei mandate ale sale la Steaua, antrenorul de 57 de ani are în palmares mai multe meciuri care nu fac cinste trupei din Ghencea. În prima sa perioadă la Steaua, Stoichiţă a pierdut pe Ghencea contra Oţelului, 1-3, în august 1997, primul succes al gălăţenilor la Bucureşti în faţa "militarilor". A urmat al doilea mandat, iar Ceahlăul s-a impus tot cu 3-1 pe Ghencea, de asemenea prima victorie a nemţenilor în Ghencea din istoria lor.

Urmează coşmarul Rapid!
Una dintre cele mai dure înfrîngeri din cariera de antrenor a lui Mihai Stoichiţă a fost contra adversarei de etapa viitoare, Rapid. Pe 18 aprilie 2010, cu Stoichiţă pe bancă, roş-albaştrii sufereau cea mai drastică înfrîngere în faţa "giuleştenilor", 1-5. Chiar şi aşa, Stoichiţă nu recunoaşte că ar avea vise urîte cu alb-vişiniii: "Nu am nici un coşmar, sînt foarte relaxat. Sînt fericit că sînt la Steaua şi o să-mi fac datoria aici încă trei, patru săptămîni. Ca să vedeţi că nu am coşmaruri, vom merge pe Giuleşti şi vom cîştiga!".

Alte bile negre în cariera lui Stoichiţă pe banca Stelei:
- mai 2010, Unirea Alba-Iulia - Steaua, 2-1, singura victorie obţinută de ardeleni în duelurile cu Steaua
- înfrîngerea cu 0-5 contra lui PSG, în 1997, una dintre cele mai severe din istoria roş-albaştrilor în Europa
- în 1998, Flora Tallin - Steaua, 3-1, este considerată una dintre cele mai ruşinoase înfrîngeri în cupele europene suferite de Steaua. În acelaşi an, Steaua primea cele mai multe goluri în duelurile europene, la un 3-6 cu Panathinaikos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
inginerul.
inginerul.  •  22 Aprilie 2012, 15:54

la cat mai multe ''succese'' de genul asta slughita!

tachebacanu
tachebacanu  •  22 Aprilie 2012, 14:40

Baiatule,dute si te ascunde,o figura mai penibila ca acum,parca n-ai avut de cand esti.Cu toata seriozitatea,mai ales ca mai ai obligatii fata de Smantanica,mergi(serios vorbesc)la un psihiatru pana nu te gasesc prin Obor sau la Ghencea-militar..Esti rau de tot si pe cioban il doare -n biga de tine si te pomenesti te mai pune sa platesti si "angarale".

banmarcel
banmarcel  •  22 Aprilie 2012, 13:04

Poate se gindeste mai bine pina la meciul cu Rapid si isi da demisia .Din pacate toti ceilalti rid de noi STELISTII ... PACAT!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează