FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă le impune un meniu fără sosuri steliştilor

Banel Nicolita, Nicolita, Steaua
Banel Nicolita, Nicolita, Steaua

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Stoichiţă controlează şi alimentaţia jucătorilor, cărora le-a impus să mănînce doar peşte, vită, pui, paste şi legume fierte

Steaua a schimbat hotelul în cel de-al doilea stagiu faţă de primul. Nu mai stă la Concorde, ci la Miracle. Iar Stoichiţă a luat acceptul conducerii stabilimentului pentru ca jucătorii să nu mai mănînce în acelaşi restaurant cu ceilalţi turişti, ci într-un separeu.

De ce a insistat tehnicianul pentru acest aspect? Pentru a nu le mai da posibilitatea elevilor săi să mănînce din preparatele cu sos pe care le-ar fi găsit în bufetul suedez servit în primul cantonament. "Acolo erau foarte mule tentaţii de genul ăsta, mîncăruri grele cu mult sos, gătite. Nu le-ar fi picat deloc bine", a explicat "Lippi".

"Şi aici unde stăm acum e OK, băieţii au diversitate la mîncare, dar numai peşte, vită şi pui, majoritatea la grătar. Apoi, paste şi multe legume fierte. Mai ales acum, în perioada de pregătire, e vital să-şi coordoneze organismul şi să mănînce sănătos în condiţiile în care facem foarte multe antrenamente fizice şi trebuie să acumuleze, să-şi încarce bateriile", a adăugat Stoichiţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  04 Februarie 2010, 23:22

eu cred ca steaua are nevoie de pepe moreno ptr ai crea concurenta lui kape

 •  04 Februarie 2010, 11:41

ce conteaza ce mananca Stoichita? pana la urma nu el joaca si mi se pare normal sa le impuna jucatorilor o anumita alimentatie..forza Steaua!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Februarie 2010, 11:01

Iar Slughita dupa cum arata...cred ca a manacat doar cefa de porc cu cartofi prajiti (in cantitati industriale). Felul 2: hamburgeri. Mai greu sa ii spui elevului sa nu manance anumite mancaruri ca se ingrasa....cand tu arati ca un ....si se vede clar ca mananci de rupi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează