FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL 4-1

Stoichiţă, mulţumit de victoria cu Sportul: "27 de pase, apoi gol. Ăsta e fotbalul momentului"

Stoichiţă e de părere că Steaua are şanse reale la titlu.
Stoichiţă e de părere că Steaua are şanse reale la titlu.

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 01:23

Stoichiţă e mulţumit de cum a jucat echipa şi susţine că valoarea lotului pe care îl pregăteşte îl face optimist în lupta la titlu.

- Domnule Stoichiţă, din tribună a părut simplu. Aşa a fost?
- Victorie simplă, Sportul n-a prins o seară grozavă, dar nici noi n-am lăsat-o să joace.

- Cum v-aţi gîndit la Bicfalvi fundaş dreapta?
- Valoarea lotului îmi permite să improvizez deoarece am la dispoziţie fotbalişti cu o calitate tehnică ridicată şi se pot descurca pe mai multe posturi.

- Aţi revenit în lupta pentru titlu?
- Acest succes e deja istorie, trebuie neapărat să cîştigăm la Galaţi! Luni seară mă duc la Mioveni s-o văd pe Oţelul pentru a şti exact ce tactică vom adopta acolo, sîmbătă, deoarece este o echipă total diferită faţă de Sportul. Totuşi, de altceva sînt nemulţumit.

- Ce anume?
- Că nimeni nu remarcă un lucru, ce fotbal practică Steaua în acest moment. Am reuşit 27 de pase consecutive la golul 4. Acesta e fotbalul momentului, cel practicat de Steaua.

- Fanii nu prea v-au primit cu simpatie.
- Le mulţumesc oamenilor pentru prezenţa la stadion şi pentru că jucătorii s-au simţit încurajaţi de ei. Ne-au ajutat să cîştigăm, cu ei sîntem foarte puternici.

- Urmează 3 meciuri de foc cu Oţelul, Vaslui şi Rap...
- Staţi, staţi! Dacă mă gîndesc acum la meciurile cu Vaslui şi Rapid, uit să pregătesc partida cu Oţelul.

"A fost o etapă ideală pentru Steaua. Toate contracandidatele noastre s-au încurcat, iar noi am profitat. De aici înainte nu trebuie să mai călcăm strîmb" (Paul Pîrvulescu, fundaş Steaua)

"Sîntem la 5 puncte de CFR, dar acum încep meciurile dificile pentru noi. Orice e posibil, a fost un campionat nebun. Rapid a pierdut 9 puncte cu echipe mici, apoi a făcut instrucţie cu CFR. E incredibil!" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Dacă am fi jucat pe Arena Naţională, am fi avut minimum 20.000 de spectatori. Nu vreau ca suporterii noştri să fie timoraţi de ora tîrzie şi de vremea de afară" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mad_musu
mad_musu  •  09 Aprilie 2012, 14:19

asta chiar nupricepe k nu e dorit de suporteri... ba nea nimieni ce esti ... tu spui de fotbalul momentului la o echipa la care ai venit de 10 zile... si care joaca cu sportul... da cu pandurii de ce nu ai legat ma nici macar 10 pase din astea 28 de care vorbesti acum a ...??? pana acu te respectam doar pentru k erai un om cu caracter in fotbalul asta romanesc lipsit de caractere... dar s-a dus si asta...

bogdzsch
bogdzsch  •  09 Aprilie 2012, 12:43

asta e Guardiola frate si eu nu am stiut :)))))

vandersaar
vandersaar  •  09 Aprilie 2012, 10:37

gsp, sunteti prosti facuti gramada. angajati pe pile, sclavii lui gigi oierul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează