FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoichiţă nu a cîştigat niciodată contra Rapidului în campionat » Giuleşti de coşmar

Juan Carlos Toja, Ovidiu Herea, Steaua, Rapid
Juan Carlos Toja, Ovidiu Herea, Steaua, Rapid

Articol de , - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Statistica îl poziţionează pe Mihai Stoichiţă ca outsider în derby-ul de mîine. Explicaţia? Pentru "Lippi", Rapidul a fost pînă acum un adversar inaccesibil. În Liga I, Stoichiţă i-a întîlnit pe vişinii de şapte ori şi a pierdut în patru rînduri, alte trei meciuri terminîndu-se la egalitate. Nu i-a învins niciodată în campionat, indiferent că a antrenat Steaua, Naţionalul sau Oţelul.
Vezi video cu pariurile lui Răzvan Lucescu pentru meciul Rapid - Steaua! (video)

Recorduri de scor
Unul dintre eşecuri a rămas în istoria confruntărilor dintre giuleşteni şi stelişti, prin proporţia scorului: cu Mircea Lucescu pe bancă, Rapid a învins cu 3-0! S-a petrecut pe 30 august 1998. Şi Stoichiţă are o victorie mare împotriva celor din Grant, un 4-0 obţinut exact la o lună de la dezastrul din campionat, dar în Supercupa României.

Stă mai bine contra lui Andone
Tehnicianul roş-albaştrilor are motive să fie mai optimist cînd vine vorba despre duelurile cu Ioan Andone, antrenorul-rival de duminică. "Lippi" şi "Fălcosul" şi-au împărţit victoriile cînd s-au întîlnit în campionat, cîte două succese de fiecare, dar Stoichiţă a cîştigat şi unicul duel direct din Cupa României: 4-2 pentru FC Naţional contra Braşovului pregătit de Ando.

Stoichiţă contra giuleştenilor în Liga I:
Steaua-Rapid    2-2
Rapid-Steaua    1-1
Rapid-Steaua    3-0
FC Naţional-Rapid    2-3
Rapid-FC Naţional    3-2
Rapid-Oţelul    3-0
Steaua-Rapid    1-1

Stoichiţă contra lui Andone în Liga I:
Steaua-Farul    1-0
Steaua-Farul    1-0
FC Braşov-FC Naţional    3-1
Dinamo-Oţelul    4-0

70 la sută dintre meciurile disputate de Steaua în Giuleşti în campionat, 36 din 51, s-au terminat fără înfrîngere pentru trupa din Ghencea

2 jucători dintre cei 14 pe care i-a folosit Steaua la ultima victorie din Grant, 3-2, mai sînt în lotul roş-albaştrilor: Petre Marin şi Nicoliţă. Meciul s-a jucat exact acum trei ani

500 de jandarmi la meci
Partida Rapid - Steaua e considerată de risc maxim, motiv pentru care duminică, în Giuleşti, vor fi prezenţi 500 de jandarmi. Intrarea spectatorilor va fi permisă începînd cu ora 18:00, iar fanii nu vor avea voie cu brichete, brelocuri metalice sau sticle de suc. Suporterii roş-albaştri vor avea nevoie şi de buletin pentru a le fi permis accesul în tribună. La magazinele din jurul stadionului e interzisă comercializarea băuturilor alcoolice în ziua meciului între orele 16:00 - 24:00.

Mai sînt doar 2.000 de bilete
Aseară, se vînduseră deja aproape 5.000 de bilete, ieri fiind agitaţie mare la casele de bilete ale stadionului din Giuleşti. Acestora li se adaugă şi cele aproximativ 3.000 de abonamente. Conducerea rapidistă e sigură că meciul se va disputa cu casa închisă: "Probabil sîmbătă se vor epuiza toate tichetele". Casele de bilete sînt deschise azi pînă la ora 16:00 şi duminică, pînă la ora 17:00.

Rapid joacă pe 3.000 de euro
George Copos a fost aseară la Pro Rapid pentru a discuta cu jucătorii înaintea meciului cu Steaua. Patronul giuleştean le-a transmis rapidiştilor că vor fi recompensaţi cu cîte 3.000 de euro dacă vor cîştiga duelul cu formaţia din Ghencea. Steliştii iau cîte 10.000 de euro dacă vor bate în următoarele două etape, cu Rapid şi cu Timişoara.

- Andone nu ştie încă dacă-l va putea folosi pe Costin Lazăr. Ieri, căpitanul Rapidului s-a pregătit separat, însă stafful tehnic e optimist şi crede că mijlocaşul va fi recuperat pînă la ora meciului. Lazăr a suferit o contractură musculară la antrenamentul de joi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (95)
stelutza007
stelutza007  •  23 Septembrie 2011, 23:37

beeee beeee behehehhe beeeeee? beee beee behee!!!! Beh beh, beh beeeeee bbeeee bbbeeeb behehe. Stoaia, behehehe hhe beee beeee

stelutza007
stelutza007  •  23 Septembrie 2011, 23:40

beeee beeee behehehhe beeeeee? beee beee behee!!!! Beh beh, beh beeeeee bbeeee bbbeeeb behehe. Stoaia, behehehe hhe beee beeee

stelutza007
stelutza007  •  23 Septembrie 2011, 23:40

beeee beeee behehehhe beeeeee? beee beee behee!!!! Beh beh, beh beeeeee bbeeee bbbeeeb behehe. Stoaia, behehehe hhe beee beeee

Vezi toate comentariile (95)
Comentează
Close