FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoichiţă pregăteşte derby-ul cu un singur scop: "Obligatoriu victorie!"

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Antrenorul Stelei a dezvăluit motivul pentru care e constrîns să rişte cu Dinamo: "Sîntem dezavantajaţi de rezultatele directe cu aproape toate contracandidatele"

Mihai Stoichiţă nu lasă nimic la voia întîmplării înaintea meciului pe care steliştii îl consideră cel mai important din acest retur. "Lippi" anunţă public că va miza doar pe atac şi explică şi de ce.

"Trebuie analizat bine ce se întîmplă în acest final de campionat. Lupta este foarte, foarte strînsă şi e posibil să ajungem după ultima etapă chiar şi la egalitate de puncte cu una sau mai multe echipe. În tur s-a pierdut meciul cu Dinamo, 0-1, şi cum rezultatele directe ne dezavantajează şi cu CFR, şi cu Urziceni, nu ne permitem să fim în aceeaşi situaţie şi la «directele» cu Dinamo. Cum singura variantă de a sta mai bine faţă de Dinamo e să cîştigăm, doar acest obiectiv îl avem pentru miercuri seară", a explicat Stoichiţă.

"Pregătesc meciul pentru victorie. Le-am explicat şi jucătorilor că dacă vom face un joc ofensiv atunci vom sta bine şi în apărare, pentru că în acest fel îi vom putea ţine departe de poartă", a adăugat tehnicianul din Ghencea.

Pînă acum scorul e 0-2
Adversara    Rezultate (tur/retur)   
CFR    2-2 (a), 1-1 (d)    Dezavantaj
Urziceni        0-1 (a), 2-2 (d)    Dezavantaj
Dinamo    0-1 (a), ?    ?
Rapid    1-1 (a), ?    ?
Timişoara    1-0 (d), ?    ?
FC Vaslui    2-1 (a), ?    ?

N-a pierdut nici un derby
Stoichiţă a preluat Steaua în actualul campionat la jumătatea lui septembrie, iar pînă astăzi a condus echipa în 5 meciuri-cheie. N-a cedat în nici un astfel de joc, reuşind să adune 9 puncte din 15 posibile.
Data    Meciul
octombrie 2009    Steaua - Rapid 1-1
noiembrie 2009    Timişoara - Steaua 0-1
noiembrie 2009    Steaua - FC Vaslui 2-1
februarie 2010    CFR - Steaua 1-1
martie 2010    Urziceni - Steaua 2-2

"E un meci special pentru mine, mai ales că eu am stat pe ambele bănci la astfel de derby-uri. Ca secund al lui Dinamo şi ca principal al Stelei"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Dinu plusează şi el
Nu numai Stoichiţă prefaţează o dispută electrizantă mîine seară. Cornel Dinu, administratorul delegat al "cîinilor", a încercat să anticipeze cum va evolua Dinamo. "Nici Steaua, dar nici noi nu stăm foarte bine în apărare, însă de la mijloc în sus cele două echipe au jucători de calitate, care pot decide derby-ul. Va fi, cu siguranţă, un joc spectaculos pentru că ambele grupări vor merge pe cartea atacului", a spus Dinu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
 •  16 Martie 2010, 09:33

@marius: esti petarda...praf...daca poti sa postezi un comentariu in care sa spui ca steaua a facut 2-2 in gruia acum in retur, inseamna ori ca ai fost chior in ziua meciului si dupa meci, sau ca esti prost...cam atat...in rest nimic de comentat: un presedinte de club care declara ca se multum cu egal la dinamo si un oier care vb mult si face putine...respect peluza SUD STEAUA! sper ca dupa ceva timp sa putem fi si noi entuziasmati de un meci jucat de steaua si fericiti pentru o victorie...

 •  16 Martie 2010, 09:18

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 47 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y

 •  16 Martie 2010, 08:28

Ha-ha ! Va rupe fasul Dinamo !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează