FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-CEAHLĂUL 1-3

Stoichiţă: "Voiam să-mi dau demisia în această seară. Jucătorii m-au întors din drum"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Tehnicianul Stelei spune că tot jocul roş-albaştrilor s-a rupt în momentul în care partida a fost întreruptă, antrenorul Gheorghe Mulţescu reclamând că a fost lovit cu bulgări de suporteri.

"Nimic nu este pierdut, am avut momente bune de joc. Acea întrerupere de joc a dereglat tot. Nimic nu e pierdut, trebuie să o luăm de la capăt. Ăsta e fotbalul, te pedepseşte când nu eşti suficient de concentrat. A fost o stare de euforie prin întoarcerea suporterilor la stadion.

Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. Am vorbit şi cu jucătorii. Mulţescu a fost abil, a creat acea stare de nervozitate. A făcut tot ce a putut pentru ca echipa sa să câştige. Acum trebuie să mergem la Cluj şi să câştigăm cu CFR. Nu sunt agreat de multă lume aici.

Vă spun un secret. M-am gândit să-mi dau demisia, însă jucătorii m-au întors din drum. O să discut şi cu şefii clubului zilele următoare", a declarat Mihai Stoichiţă.

"Ai momente cînd te gîndeşti la asta, ai stări din astea, aşa o fi fost şi la el. I s-a strigat demisia, probabil de-asta. Mai greşeşte omul, care e problema?", a replicat Gigi Becali la sport.ro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (39)
kily
kily  •  21 Februarie 2010, 16:16

Stoichita, tata! Inceteaza sa-l imiti pe Armand Asante! Aici nu este Holywood, este Romanica! Lasa nasul mai jos, intelege ca ai multe de invatat de la antrenori romani ce nu au trecut inca granitele tarii! Degeaba esti plimbat, habar nu ai de meseria ce o practici, dar esti diplomat, un escroc diplomat...!

shpagasin
shpagasin  •  21 Februarie 2010, 05:03

Cand comentam acum ceva vreme ca nu se joaca la hei-rup si ca fara tineri (aia pe care vroia sa ii creasca Bergodi) nu o sa faci mare lucru, tu, Stoichita, te dadeai rotund cu ce ai facut pe nu stiu unde. La cum au decurs lucrurile azi ce sa cred? Ca Multescu este peste tine, nu? Ca asa ar fi normal dupa rezultat. Nu ai achizitii de valoare, nu cresti jucatori tineri... cu cine o sa joci? Imi pare rau, dar Bergodi intradevar avea un plan, tu esti doar un foc de paie!

 •  21 Februarie 2010, 04:34

"mingea e rotunda"....capul stelistilor e patrat. Un scor care nu mai suporta comentarii.Cred ca se inpune schimbarea rapida a lui Becali.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează