FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Străinii Pandurilor ameninţă: "Vom mai face şi alte recorduri!"

John Ibeh
John Ibeh

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 16:36

Străinii marcatori din meciul cu U Cluj sînt siguri că în acest sezon pot face surpriza

John Ibeh (26 de ani) a marcat două goluri în meciul cîştigat de Pandurii cu 6-2 şi este încrezător în şansele echipei, deşi obiectivul stabilit este plasarea între locurile 6-10. "Am aflat că a fost cea mai clară victorie a Pandurilor în Liga 1, dar sper să o ţinem tot aşa şi să mai facem şi alte recorduri. Obiectivul este clasarea între poziţiile 6-10, însă orice este posibil pentru noi. Vom încerca în mod sigur şi mai mult", a specificat nigerianul.

Un alt marcator, Deyvidas Matulevicius (23 de ani), este şi el încîntat de primul meci pe care l-a facut la Pandurii. "Mă bucur, în primul rînd, că am avut un start foarte bun de sezon şi abia după aceea pentru faptul că am reuşit să marchez. Mă bucur pentru acest scor, a fost o victorie clară şi meritată pentru noi", a comentat Matulevicius.

Karim Boutadjine (23 de ani) este mulţumit pentru că a debutat cu gol, însă spune că mai are multe de arătat. "Mai am ceva de recuperat din pregătire, eu am început antrenamentele mai tîrziu decît ceilalţi colegi, acum am avut şi puţină şansă să marchez din prima, dar peste cîteva săptămîni voi fi la capacitate maximă şi sper să ajut şi mai mult echipa", a declarat francezul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
plesan
plesan  •  27 Iulie 2012, 21:29
Postat de cl4uz0r pe 27 Iulie 2012, 20:45

Comentari lesinate, o sa patiti toti ce a patit u cluj. la tg jiu nu bate nimeni !

in sfarsit unu care gandeste si spune adevaruri..gg omule;)) la Tgjiu rar bat echipele mari...oricum si anu asta CFR nu scapa:)) si io sunt din tgjiu :X

cl4uz0r
cl4uz0r  •  27 Iulie 2012, 20:45

Comentari lesinate, o sa patiti toti ce a patit u cluj. la tg jiu nu bate nimeni !

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Iulie 2012, 18:13

*SUNA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close