FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Strigăt de disperare! Marius Stan face un apel public: "Unde sînt banii? Sînt convins că sînt lucruri necurate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 09:27

Fostul preşedinte al Oţelului, Marius Stan, susţine că în momentul în care el a plecat de la club, a lăsat în conturi aproximativ 7,5 milioane de euro.

Situaţia actuală de la Galaţi îl îngrijorează şi face un apel public pentru a afla unde au dispărut banii.

" Oţelul era cel mai bogat club la momentul respectiv. Nu cred că se putea lăuda vreun alt club din Liga 1 cu un asemenea cont la momentul respectiv.

Era aşa de bine garnisit. Fac şi eu apel şi întreb public, unde sînt banii? Unde sînt banii pentru că echipa este în pragul falimentului.

Sînt convins că sînt lucruri necurate", a spus Marius Stan pentru DolceSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
reality
reality  •  04 Aprilie 2014, 10:23

e timpul razbunarii.... Mariusica Stan a pus umarul la magaria prin care Sandu Mircea retrograda Politehnica Timisoara, acum astept sa vad cum dispare in neant Galatiul falimentar, nu din cauza fotbalistilor ci din cauza managementului falimentar, cel lasat mostenire de primaru' Stan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează