FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Strigătul de disperare al lui Mihai Pintilii în studioul GSP: „Mă pun să fac niște lucruri care nu au nicio logică!”

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 12:28 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 13:35

Mihai Pintilii (39 de ani) este înscris la cursul pentru licența A, curs pe care îl face în Republica Moldova și care va avea scadența în vara lui 2024, când va și susține examenul.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

„La Chișinău mergem cu mașina. Merg cu Săpunaru, cu Herea și cu Daniel Bălașa. Facem șase ore cu mașina. Facem cu schimbul, nu conduc doar eu. Modulul durează trei zile. În fiecare zi de la 8:00 când avem micul-dejun și se termină totul la 12 când avem analiza meciului. A doua zi dimineață o luăm de la capăt”, a declarat Pintilii la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Apoi a continuat despre situația prin care trece, dar și despre problemele cu care s-a confruntat în România: „Sunt lucruri care mă ajută în Moldova. Vor să te ajute și nu vor să te nenorocească. Vor să te ajute să-ți iei licența. Asta nu înțeleg românii aici. Eu aici îmi iau carnetul de antrenor și mă pun să fac niște chestii care n-au nicio logică... N-au nicio legătură”.

Și a dezvăluit situația prin care a trecut: „Eu am 46 de meciuri la echipa națională, iar ei pe mine și pe Chipciu ne-au pus să dăm pas cu latul! Am nevoie de asta la carnetul de antrenor? Sau să dau cu capul! Mi se par lucruri care nu-și au logica. OK, învață-mă... Du-mă la școală să fac anatomie, biologie, biomecanică. Da, sunt de acord să merg să învăț. Dar mă scoți afară să dau pas cu latul sau să fac un plan de antrenament mi se pare că e prea mult. Eu mă duc, că trebuie să fac chestia asta”.

Pintilii nu va mai putea să țipe de pe margine la jucătorii săi // FOTO: Imago
Nu se anunță vremuri bune pentru Mihai Pintilii
Nu se anunță vremuri bune pentru Mihai Pintilii
Așteptat să revină la FCSB, Vlad Chiricheș s-a distrat alături de Mihai Pintilii și de Alexandru Chipciu la festivalul Neversea.
Elias Charalambous și Mihai Pintilii
+16 FOTO

Carnetul de antrenor îl iau în România, licențele în Moldova. La anul dacă iau Licența A la anul, iar după un an mă pot înscrie la Licența PRO. Trebuie să fiu un an secund sau „principal”. Cu Licența A mă pot angaja secund la FCSB
-  Mihai Pintilii, delegat FCSB

Citește și:

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
John.Wick
John.Wick  •  12 Noiembrie 2023, 00:00
Postat de vivi.napoca1_ pe 10 Noiembrie 2023, 21:01

Pintilie ,dacă te pun sa dai pase cu latul ,eu zic sa mergi tu sa îți obții carnetul de antrenor în Anglia ,Italia ,doar ai spus ca ai jucat la Națională! Acum la mulți dintre voi viitori antrenori problema veche este cam invers ; ' Practica ca practica ,Dar teoria ne Distruge ,Cei ,nu de acasă, dar totuși vreo 7 ani de ceva ,care este făcută la fără frecventa !? Am încercat sa fiu direct !

Tu învață să pui virgula, înainte să-ți dai cu părererea. Te mai și miri *** de unde știm ce conturi ai. Că deh, ai școală :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

justi
justi  •  11 Noiembrie 2023, 14:52

Din serialul ,,Niste *** ,, episodul Pintilie *** ,,...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grigs1981
grigs1981  •  11 Noiembrie 2023, 13:37

Aroganta specifica fecesebista(...daca nu-i fudul...).Am vazut in timp sute de fotbalisti care au facut scoala de antrenori...cati au criticat scoala romaneasca?cativa...in ultimii ani,care au incalcat regulamente...Argumentul cu selectiile la Nationala este o smecherie...Ori Pintilii la Nationala Romaniei,ori X cu 100 de convocari la Nationala Luxemburgului...tot aia e...eu m-as fali cu convocari la Nationala cand as avea,in serie,calificari la turnee finale!Modestia,respectarea regulilor,legilor,sunt si ele caracteristici necesare unui antrenor de top!Inclusiv educatia,de buna calitate!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează