FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA, LUNI, 19:00, DOLCE SPORT, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stromajer: "Meciul cu Astra e mai greu decît cel cu Steaua"

Jaka Stromajer
Jaka Stromajer

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 14:43

Gorjenii vor să rămînă în continuare pe podiumul Ligii 1, dar pentru asta trebuie să cîştige meciul de luni, cu Astra. Antrenorul Petre Grigoraş prevede însă că vor avea o confrutare infernală împotriva formaţiei lui Marius Şumudică. .


"Avem o partidă grea, fiindcă întîlnim o formaţie greu de învins. Au jucători buni, nu au mai pierdut de 4-5 etape, dar noi vrem victoria. Mă uit cu drag la clasament şi mi-aş dori să fac acelaşi lucru la finalul campionatului, dar e prea devreme să facem un bilanţ. Au trecut şapte etape şi finalul e departe. După tur vedem unde sîntem, ce am făcut bine şi ce rău. Vreau să avem continuitate şi constanţă în joc", a comentat tehncianul.

Elevii lui Grigoraş vor să rămînă cu picioarele pe pămînt. "Va fi mai greu cu Astra decît cu Steaua. Este frumos să ne uităm la clasament, dar sînt şi obligaţii. Trebuie să rămînem sus şi trebuie să facem totul să ne păstrăm poziţia din clasament", a spus atacantul sloven Jaka Stromajer. "Atitudinea din teren şi jocul nostru bun ne dau dreptate să fim acolo în clasament. Va fi un meci greu cu Astra, pentru că şi ei vin după rezultate foarte bune", a explicat Chiricheş. După 7 etape, formaţia gorjeană se află pe locul 3, cu 14 puncte.

Pentru partida de luni, pandurii îl vor avea pe bancă pe Grigoraş, care a primit doar avertisment de la Comisia de Disciplină pentru eliminarea de la meciul cu Steaua. Tehncianul a stat degeaba în tribună la partida din Cupa României, cu Vişina Nouă, pentru că nu era suspendat.

Partida Pandurii - Astra este programată luni, de la ora 19:00, în direct pe Dolce Sport, Radio GSP şi livetext pe gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează