FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Şumudică a demisionat azi-noapte! UPDATE: Edi Iordănescu refuză oferta lui Porumboiu. Vezi variantele patronului

Marius Şumudică preluase Vasluiul în vară, după plecarea lui Augusto Inacio
Marius Şumudică preluase Vasluiul în vară, după plecarea lui Augusto Inacio

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 09:23

UPDATE ora 09:20 » Patronul Vasluiului vrea să numească rapid un înlocuitor pentru Marius Şumudică şi deja are pe masă două variante.

Primul nume pe lista lui Porumboiu e un tehnician aflat sub contract cu o altă echipă din Liga 1. E vorba despre Ilie Stan, "principal" la Concordia Chiajna, grupare care are cu un singur punct mai puţin ca şi FC Vaslui în clasament după 9 etape.

Porumboiu l-a sunat şi în vară pe Ilie Stan, după ce l-a dat afară pe portughezul Augusto Inacio, însă fostul tehnician al Stelei tocmai semnase cu Concordia, lucru care l-a împiedicat să meargă în Moldova. Şi acum trecerea ar fi îngreunată de faptul că Stan se află sub contract, ba mai mult, a încasat aproape tot salariul în avans pînă la finalul anului la Chiajna.

Al doilea nume pe lista lui Porumboiu e Sorin Cîrţu, care ultima dată a antrenat-o pe Steaua în Liga 1. Cîrţu e liber de contract şi ar fi o variantă mult mai la îndemînă decît Ilie Stan, mai ales că Porumboiu se află în criză de timp şi trebuie să numească pe cineva extrem
de repede.

FC Vaslui a rămas fără antrenor după doar 9 etape. Şumudică a decis să plece şi a demisionat azi-noapte, după al doilea eşec din campionat, 1-2 la Braşov.

Adrian Porumboiu vrea să-l păstreze ca "principal" pe actualul secund, Edi Iordănescu, măcar pînă va găsi un alt antrenor de calibru.

Şumudică a lăsat Vasluiul pe locul 4, cu 4 victorii, 3 remize şi două înfrîngeri, la 7 puncte distanţă de liderul Pandurii. Echipa moldavă a fost eliminată şi din Europa, după ce a fost scoasă de Fenerbahce din Liga Campionilor şi de Inter Milano din Europa League.

 

UPDATE ora 08:35 » Iată declaraţia oficială a lui Edi Iordănescu, transmisă Gazetei Sporturilor în această dimineaţă: "Am avut o discuţie cu patronul clubului în care am anunţat intenţia de a înceta şi eu colaborarea. Am luat această decizie deoarece acum ceva timp am făcut o promisiune faţă de Şumudică şi anume că voi sta atîta timp cît şi el va sta aici. Existau ceva tensiuni din cauza unor speculaţii mediatice cum că nu am avea cele mai bune relaţii şi că aş fi o eventuală soluţie pentru schimbarea sa.

Pentru a îndepărta definitiv aceste tensiuni, mi-am luat acel angajament la data respectivă, iar cuvîntul şi onoarea mea sînt mai presus de orice oportunitate profesională. Am promis însă patronului că mă voi ocupa de echipă pînă cînd dînsul va găsi o soluţie, deoarece am înţeles că nu există acum această soluţie, după are îmi voi înceta şi eu colaborarea"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
dommon
dommon  •  24 Septembrie 2012, 21:02

nu stiu cum sa zic dar chiar imi pare rau c-a plecat...voiam sa-l vad macar pana la returul din ghencea, unde ar fi meritat niste camioane de carne de la un stadion intreg nu e acceptabil ca un antrenor sa se comporte asa , ca un golan fara minte...asta nu e antrenor, e o gluma ajunsesem sa urasc vasluiul numai pentru el

viiktor
viiktor  •  24 Septembrie 2012, 20:39

Cel mai mare efect negativ este faptul ca echipa, clubul, pierde din imaginea care ne-am facut-o in ultimele sezoane. Aduceti-va aminte, am inceput la fel de anost si sezonul trecut, diferenta mare de atitudine intre reactia de atunci a lui Hizo si reactia de acum a lui Sumudica. Dovedeste relatia cu Porumboiu si conducerea tehnica a clubului, dar si atitudinea de grup a tuturor. Eram inca in crestere si toata lumea se gandea cum iasa pozitiv din impas si s-a reusit. Acum, zic eu, clubul va avea un sezon urat, ceea ce ar trebui sa dea gandit serios in cum vor trebui sa abordeze aceasta situatie. HAI VASLUI! HAI ROMANIA! RESPECT pt TOTI!

daveroirl
daveroirl  •  24 Septembrie 2012, 20:12

ce fata de stancuta speriata de bombe are asta!:))

Vezi toate comentariile (70)
Comentează