FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - RAPID 0-0

Şumudică a văzut filmul «Craiova» încă o dată: "E dureros că la 2-3 etape cel mai bun jucător advers este portarul"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 19:56

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat după remiza din meciul cu Victoria Brăneşti, scor 0-0, că nu este îngrijorat de rezultatul obţinut, deoarece toate formaţiile pierd puncte, ci de faptul că echipa sa nu marchează. Şumi a evidenţiat faptul că dintre jucătorii adverşi, singurul care se remarcă de fiecare dată este portarul, luat la ţintă de fotbaliştii din Grant.

"Astăzi am văzut copia fidelă a reprizei a doua cu Universitatea Craiova. Nu ştiu cum este posibil să ai 7-8 ocazii şi să nu marchezi. Am dominat de la început până la sfârşit şi totuşi nu am câştigat. Alte echipe au avut o singură ocazie şi au bătut Brăneştiul. Când n-am meritat am spus-o, dar astăzi trebuia să câştigăm. Şi e dureros, pentru că de 2-3 etape cel mai bun jucător advers e portarul. Dar asta e viaţa.

Nu înţeleg ce se întâmplă de nu putem să marcăm. În tur am înscris la fiecare ocazie, azi am avut tot 7-8 ocazii, dar nu marcat nici măcar o dată. Rapid joacă, ajunge acolo în faţa porţii, are 7-8 ocazii. Arbitrul chiar mi-a zis la pauză că n-a condus anul ăsta o echipă care să aibă atâtea ocazii câte am avut noi. Nu sunt supărat pe jucători. Toată lumea pierde puncte, nu doar Rapidul. Ne batem în continuare la locurile de Liga Europa. Herea trece printr-o perioadă mai slabă. Este şi foarte stresat de faptul că nu poate marca", a spus Şumudică, conform Mediafax.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cornelflore
cornelflore  •  16 Aprilie 2011, 22:46

CE NU PRICEPE SUMI !!!!!!!!!!CUM VREI SA DAI GOL CU 3 JUCATORI IN CAREUL RAPIDULUI ???????TOATE ECHIPELE DUC IN CAREU MAI MULTI JUCATORI ,NUMAI RAPIDUL NU ??????NICI MACAR LA RESPINGERE /?????CRED CA CU GRIGORAS DE LA PANDURI ANUL ACESTA CASTIGAM CAMPIONATUL ,SIGUR SI FARA MARI PROBLEME ... RAPIDUL NU JOACA NIMIC DE 10 ETAPE !!!!!!!!!!!! CINE ESTE DEVINA JUCATORII/????HAI SA FIM SERIOSI ,LASANE SUMI ,CHIAR DACA VEI CASTIGA CU POLI CARE JOACA CU REZERVELE TITULARI FIIND SUSPENDATI

cr7_manutd
cr7_manutd  •  16 Aprilie 2011, 22:44

Sumudica un antrenor fara viziune,care face schimbari dupa ureche,e mai atent la galerie decat la joc...se da in spectacol ca sa ne distraga atentia de la echipa spre el...sa nu ne mai gandim ce noroc am avut cu Gaz Metan ci sa ne gandim ce bufon e Sumudica.Degeaba esti rapidist daca nu esti in stare la 0-0 cu ultimele clasate,sa schimbi si tu sistemul,sa joci mai ofensiv,3-4-3, 3-5-2, oriceeee.Cartu a jucat cu sportu cu 3 varfuri=> 2-1 steaua...vedeti si voi diferenta...la noi iese pancu intra sburlea,,,iese herea intra cassio si tot asa...Sumudica dati Demisia!

vera7kc
vera7kc  •  16 Aprilie 2011, 09:39

oare cineva mai crede in scuzele lui sumudica? adica nici macar nu te chinui sa spui adevarul? ca joci cu niste semi-jucatori gen sburlea, roman si frunza...care daca marcheaza 1 data la 12 meciuri e mult. mare antrenor esti...schimbi echipa de la meci la meci, ca sa joace favoritii lui dinu. tu nu ai vazut ca grigorie, chesinia si cassio sunt peste ei(chiar daca nici astia nu sunt cine stie ce, macar primii 2 stiu sa construiasca faze, iar cassio marcheaza)...si cu ei titulari am batut gaz metan si cfr cluj? pai atunci ce alte experimente incerci sa faci? ce vrei sa demonstrezi? ca esti mai slab ca antrenor decat credeam noi? drum bun. cu un antrenor ca hizo, ne bateam la titlu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează