FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică ar putea prelua o echipă din Liga 1: "Fotbalul românesc mi-a dat totul, vreau să mă bat pentru trofee"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 17:32

Tehnicianul Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1 după ce a plecat de la Kayserispor. Românul se află în discuții cu mai multe cluburi din Turcia, însă ia în calcul și un club cu pretenții din țară. 

"Urmează o vacanţă acum. Sunt discuţii cu mai multe echipe din Turcia. Nu pot să stau departe de fotbal, e clar. Da, şi Liga 1 este o variantă.

Aşa cum am mai spus, îmi doresc să preiau o echipă cu care să mă bat pentru trofee. Au fost tatonări cu o echipă din Liga 1. Nu pot să spun acum la ce mă gândesc.

Dacă există vreo ofertă serioasă din Liga 1, o pot lua în calcul. Fotbalul românesc este fotbalul care mi-a dat numele, notorietatea, şi mă voi întoarce oricând cu plăcere", a zis Marius Șumudică la ProX.

Șumudică e la concurență cu Edward Iordănescu pentru a-l succeda pe Dan Petrescu la CFR Cluj. De asemenea, este printre antrenorii favoriți ai finanțatorului FCSB, Gigi Becali. 

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
minell73
minell73  •  17 Mai 2018, 08:07
Postat de miloguuu pe 16 Mai 2018, 19:07

fiecare e liber sa aibe parerea lui, in plus cred ca mai era si dinamovist si de acolo declaratiile astea. nu ai cum sa nu il adulezi pe domnul Becali daca esti stelist adevarat.

La prima vedere pari ca esti ironic si zici totul la misto. Daca nu este asa, inseamna ca ai probleme grave.

1468330876586787
Lili Real  •  17 Mai 2018, 02:02
Postat de miloguuu pe 16 Mai 2018, 19:07

fiecare e liber sa aibe parerea lui, in plus cred ca mai era si dinamovist si de acolo declaratiile astea. nu ai cum sa nu il adulezi pe domnul Becali daca esti stelist adevarat.

Dacă îl adulezi pe Gigi ești FCSB - ist, nu stelist.

spinoza
spinoza  •  16 Mai 2018, 22:47

Ce sa caute Shumibet la Steaua? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează