FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 0-1

Șumudică, euforic după victoria cu Steaua: ”Sîntem o echipă bună, iar dacă ne vedem de treabă, o să ne îndeplinim obiectivele”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:00

 Marius Şumudică s-a bucurat ca un copil după reuşita lui Valerică Găman de la ultima fază a meciului, a luat-o la fugă şi s-a descătuşat în faţa galeriei roş-albastre de la Piteşti.

- Domnule Şumudică, de ce aţi intrat aşa rapid în vestiar?
- N-am vrut să mai isc vreun scandal pe-aici, într-un stadion plin de steliști.

- Cum staţi cu inima?
- Eu ştiu că bine! Mai ales că am doi medici stelişti care au grijă de mine de la Spitalul Militar, doctorul Cristian şi doctorul Chiriac. Dar stau bine, a fost o victorie meritată în faţa Stelei. Uite că sînt şi stelişti care au grijă de mine.

- Aţi mai trăit un astfel de meci?
- Un meci pe care l-am cîştigat pe final. Sincer, eram bucuros şi cu un rezultat de egalitate, dar uite că Dumnezeu ne-a ajutat şi l-am cîştigat pînă la urmă. L-am prins şi pe Silvică Lung într-o zi bună şi ne-a ajutat mult.

- Mai credeaţi într-o victorie în ultimele secunde?
- Păi, altfel mai trimiteam eu toţi fundaşii în atac la ultima fază? Puteam foarte bine să trag de timp, să joc un corner scurt şi aia era, dar am vrut să-i bat!

"Pe steliști îi bat mereu"

- Ce înseamnă acest succes cu Steaua?
- Ce vreţi să fac acum? Să spun şi eu unde e Budescu al meu?! Unde e Tase al meu? Unde e X al meu? Stau să-mi laud jucătorii? Nu! Sîntem o echipă bună, iar dacă ne vedem de treabă, o să ne îndeplinim obiectivele. N-am de ce să am o bucurie aparte acum pentru că i-am bătut mereu pe steliști.

- Mai aveţi emoţii pentru play-off?
- Eu cred că abia de-acum ne putem bate cu adevărat pentru titlu! Am reuşit să ne desprindem la 10 puncte faţă de Steaua. Trebuie să acumulăm acum cît mai multe puncte pentru că în play-off ele se înjumătăţesc.

- Dar Steaua?
- Îmi doresc să prindă şi ei play-off-ul şi să aibă grijă de antrenorul lor.

"Voi credeţi că Şumudică sforăie?"

- Cum vi s-a părut arbitrajul?
- Bun. Am primit tot felul de mesaje, oamenii de prin club la fel, că am avut un penalty în prima repriză. N-am văzut, întrucît eram destul de departe de fază, important e că am reuşit să cîştigăm. Oricum, sînt fracţiuni de secundă şi probabil Radu Petrescu n-a vrut să rupă partida.

- Vă aşteptaţi la un asemenea public?
- Îmi pare bine pentru cei de la Piteşti că au avut şansa să vadă din nou un meci din Liga 1, dar nu mă aşteptam să vină într-un număr atît de mare. Au aruncat ei în mine cu tot felul de obiecte, dar să cîştigi cu un public ostil, asta înseamnă să ai o echipă bună şi să fii şi mafiot!

- Aţi spus înainte de meci că ştiţi totul despre Steaua.
- Păi, ce credeaţi? Voi credeţi că Şumudică sforăie? V-am zis că n-am dormit toată săptămîna şi că ştiam totul despre ei.

- Cum comentaţi problemele legate de Comisii?
- Pot să ne ia ăştia şi patru puncte! Noi le cîștigăm pe teren, ei pot să ni le ia, le mai luăm o dată, nu e o problemă!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează