FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică lămurește situația de la Astra! Echipa are probleme grave: "Am discutat cu domnul Niculae"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 18:03

Marius Șumudică anunță că situația la Astra este destul de complicată. Antrenorul giurgiuvenilor a discutat cu Ioan Niculae și dezvăluie că FIFA va răspunde azi cu privire la suspendare. 

”Sunt sub contract şi încerc să rezolv din problemele de aici, împreună cu Dani Coman şi Buduru. Încercăm să vedem cum o scoatem, pentru că trebuie să ne autofinanțăm.

Eu am fost la domnul Niculae, la penitenciar, am vorbit cu dânsul. Singură şansă e să ne autofinanțăm. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, cu banii de acolo şi cu cei de la televiziune putem încheia sezonul. Dacă nu, va trebui să vindem jucători, aşa cum am făcut cu Budescu, Enache.

Să vedem ce va răspunde FIFA. Sunt semnale că va da un răspuns săptămâna aceasta către FRF. Am înţeles că există posibilitatea ca FIFA să spună că nu sunt suspendat în competiţiile europene.

Eu aştept o poziţie clară de la FIFA şi de la UEFA, fiind ei sunt organizatorii competiţiilor europene, nu FRF”, a zis Şumudică, la Sport Total FM.

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (12)
134851460226751
Tara Ion  •  17 Iunie 2016, 00:28

*** acum vezi de ce a plecat enache?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  16 Iunie 2016, 20:23

Macar atat trebuia sa stii , occidentalii nu iau apararea escrocilor , asa ca astepti degeaba , dreptatea este de partea celor cinstiti , nu a ta !!!!!!

randoom_._
randoom_._  •  16 Iunie 2016, 20:12
Postat de Doru Munteanu pe 16 Iunie 2016, 19:36

acest miliardar de carton de ce draq s-a mai implicat in fotbal daca nu investeste ??? de ce mama masi a mai facut si stadion la Giurgiu ??? numai exista viata ,fotbal si dupa puscarie ??? esti o rusine de om niculaie sper sa mai stai pe la rahova inca vreo 4 ani scriitorul pwli mele

pai s-a implicat in fotbal,pentru a spala bani si pentru a castiga macar o data campionatul. a reusit ambele lucruri. acuma se retrage si astra se desfiinteaza.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează