FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASTRA 2-1

Șumudică nu renunță la Astra dacă nu primește restanțele: "Să-mi dea banii și plec pe loc!". Cât are de primit

Articol de - Publicat luni, 08 august 2016 00:00

Marius Șumudică nu-și va da demisia dacă oficialii giurgiuveni nu-i vor vira în cont toate restanțele, care se ridică la 200.000 de euro.

Campioana nu se mai regăsește în acest sezon. Cu Șumudică interzis și fără drept de a antrena echipa, Astra a ajuns la cea de-a cincea partidă fără succes, iar înlocuirea acestuia este luată din ce în ce mai mult în calcul.

"Eu plec! Dacă vine un alt antrenor la Astra, eu îl primesc cu brațele deschise, dar eu am un contract bine pus la punct între mine și club. Există o clauză de reziliere de 150.000 de euro dacă vor să mă dea afară! Să-mi dea banii și plec pe loc, sunt primul care vrea binele echipei. Dar eu mai vreau să le reamintesc tuturor că meciul cu CFR din Supercupă a fost câștigat pentru că am fost la echipă, după acel joc nu am mai fost eu antrenor, s-a rupt totul. De atunci nu mai există motivație, agresivitate și nici dorință", declară Șumudică.

" Niculae nu-i răspunde la telefoane"

Surse din cadrul clubului de la Dunăre susțin că pe lângă cei 150.000 de euro pe care Șumudică îi are de primit dacă va fi dat afară de la Astra, tehnicianul de 45 ani mai are de încasat încă 200.000 de euro din salarii și prime pe care nu le-a luat luat pentru meciurile din sezonul trecut.

"A tot făcut hârtii cu cei din club că în momentul în care vor intra banii din drepturile TV să-și primească salariile restante și primele pentru îndeplinirea obiectivelor. Dar până acum nu a luat un euro de la club! Fără banii ăștia nu pleacă nicăieri și, oricum, dacă o să fie dat afară va ajunge cu cazul pe masa Comisiei de Disciplină a FRF pentru recuperarea tuturor restanțelor. Și-așa patronul Niculae nu a vorbit două secunde cu el după ieșirea din pușcărie, nu răspunde deloc la telefoane!", spun surse din anturajul antrenorului.

5 septembrieeste data la care îi expiră suspendarea lui Şumudică. Astra mai are de jucat 5 meciuri până atunci, din care şi "dubla" cu West Ham

Explicațiile lui Cristi Petre, secundul lui Șumudică

  • "Jucătorii mă percep ca fiind prietenul lor, nu ca un antrenor principal care știe când e de țipat și când poate spune o vorbă bună. Acest șoc al suspendării lui Șumudică se resimte foarte mult"
  • "Nici noi nu găsim o explicație pentru ceea ce se întâmplă. Efectiv suntem într-o criză, nu mai trebuie să ne ascundem. Trebuie să încercăm să ne revenim și, etapa viitoare, să ne descătușăm la Timișoara"

"Am avut un an foarte bun alături de Șumudică și nu cred că este vina lui pentru situația din acest moment a echipei. Suntem într-un moment foarte greu și adevărul e că ne lipsește de la antrenamente și meciuri"
Filipe Teixeira, mijlocaș Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mihai_8623
mihai_8623  •  08 August 2016, 13:44
Postat de sprinjeanul pe 08 August 2016, 12:31

cum mai sar oierii pe sumi!va sta-n gat asta nu-i asa?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_8623
mihai_8623  •  08 August 2016, 13:43
Postat de vasglo pe 08 August 2016, 09:40

"Există o clauză de reziliere de 150.000 de euro dacă vor să mă dea afară! Să-mi dea banii și plec pe loc, sunt primul care vrea binele echipei." Incredibil ce tupeu poate sa aiba cocalarul asta! Mai vrea si bani dupa ce a lasat echipa la greu, macinat fiind de viciul pariurilor! Cocalare, tu trebuie sa platesti clauza de reziliere ca ai parasit unilateral echipa! Te-ai dat singur afara, cocalare logoreic!..-:)

sincer nu inteleg la ce te asteptai, doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  08 August 2016, 12:31

cum mai sar oierii pe sumi!va sta-n gat asta nu-i asa?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează