FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VASLUI, ORA 19:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică se ia de Gigi Becali şi MM Stoica » Ce replică le-a dat steliştilor

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 12:01

Marius Şumudică a trecut peste incidentul de la finalul partidei cu CS Severin, cînd a fost înjurat de Dacian Varga. Jucătorul adus de la Sportul Studenţesc şi-a cerut scuze, iar antrenorul a trecut peste acest nefericit episod.

Şumi a spus că nu are nevoie de scandaluri la echipă şi speră ca Varga să ajungă la forma care l-a consacrat în fotbalul mare.

"Din moment ce eu am cerut să fie adus la Vaslui, n-am cum să am un conflict cu el. I-am făcut un reproş în timpul meciului, un gest din partea lui la momentul respectiv. Şi-a cerut scuze, acum nu este nimic. Aşa să dau un jucător afară nu rezolv nimic. Trebuie să scot cît mai mult din Varga, nu trebuie să intru în conflict cu jucătorii", a spus Şumudică.

Antrenorul Vasluiului a mai spus că echipa a reuşit în ultimele patru etape să obţină zece puncte din 12 posibile, ceea ce este un bilanţ foarte bun, deşi în presă se face prea multă vâlvă despre jocul echipei sale.

"Se face atâta tam-tam, dar în ultimele patru meciuri am luat zece puncte. N-am arătat bine ca şi joc, dar şi anul trecut Vasluiul a avut meciuri când nu a arătat bine. Pe mine mă interesează punctele. În momentul de faţă am făcut zece puncte din 12 posibile, nu ştiu despre ce meciuri trebuie să ne mobilizăm mai mult. Urmează Braşov. E un meci din care va trebui să luăm trei puncte, indiferent de ce se întîmplă", a mai spus Şumudică.

El a vorbit şi despre atacurile lui Gigi Becali şi Mihai Stoica, cei care i-au acuzat pe vasluieni că beneficiază de ajutorul arbitrilor:

"Cu siguranţă se tem de Vaslui. Atunci cînd s-a greşit în favoarea lor, n-am ieşit să facem nu ştiu ce analize. Dacă simt acest lucru, înseamnă că sîntem puternici. Pe acei doi domni deranjaţi, care au ieşit să comenteze, probabil îi deranjează valoarea Vasluiului".

Citeşte şi:

Faza din care Vaslui a bătut Severinul cu un gol a aprins spiritele în Liga 1: ”MM şi-a lăsat mintea în cutie!”

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (34)
drunk_driver
drunk_driver  •  23 Septembrie 2012, 18:38
Postat de samertx pe 23 Septembrie 2012, 16:01

În orice competiție câștigă cel mai bun.

...chiar si Titlul castigat de Otelul si CFR ??? ...macar in Europa CFR-ul a inceput sa joace fotbal... Ma bucura faptul ca Sumudica i-a curentat pe Cioban si pet-ul sau Mimoza...dar judecand dupa arbitrajul Vasluiului...mai ales cu Severinul s-ar putea ca anul asta sa fie anul lor ...la fel cum a fost anul trecut al Clujului si acum doi ani al Otelului...si alea chiar n-au fost titluri castigate de echipa cea mai buna !!!

neaga1900
neaga1900  •  23 Septembrie 2012, 17:23

De fapt cine este acest Sumi !? E de acelasi rang , rangul celor ce azi "le raspunde"...

samertx
samertx  •  23 Septembrie 2012, 16:52
Postat de gallini pe 23 Septembrie 2012, 16:28

Peste Vaslui si dinamo, la un loc !? Asta (doar) daca nu se vor desfiinta: "masa verde", valizele, bricheta...Bai da' voi chiar nu realizati ca sunteti impinsi din spate de blaturi ?

Dinamo cu D mare, că așa ai învățat la școală.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează