FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Şumudică simte că nu mai e în graţiile lui Dinu Gheorghe şi solicită suportul publicului: "Ajutaţi-mă!"

Articol de , - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Pus la colţ de preşedintele Dinu Gheorghe, Marius Şumudică mizează pe galeria rapidistă şi le cere fanilor să vină în număr cît mai mare la partida cu Gloria Bistriţa, de vineri:

"Fiţi rapidişti, nu pentru rezultate, ci pentru că iubiţi echipa. A fost doar un eşec cu Dinamo, unul care ne doare mult, dar ajutaţi-ne să trecem peste. Avem nevoie de voi mai mult ca oricînd. Haideţi să demonstrăm că sîntem uniţi, că iubim aceste culori şi că împreună, în Giuleşti, sîntem invincibili".

Antrenorul rapidist îşi simte postul în pericol după ce Dinu "Vamă" nu l-a menajat deloc după înfrîngerea cu Dinamo, reproşîndu-i faptul că nu a avut reacţie în repriza a doua. Şumi i-a răspuns ieri: "Eu sînt vinovat şi că am condus cu 2-0 la pauză?". Surse din cadrul clubului au dezvăluit că oficialul giuleştean nu a gustat deloc ironia tehnicianului şi l-a apostrofat pentru declaraţiile sale.

"Am discutat cu domnul Dinu Gheorghe imediat după meci şi ne-am spus ce aveam de zis. Era supărat cînd a făcut acele declaraţii, nu cred că a spus-o cu răutate"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Cu Şumi mereu!"
Suporterii Rapidului nu sînt supăraţi pe Marius Şumudică şi spun că acesta va avea în continuare parte de susţinerea lui. "Sperăm să nu se încerce înlăturarea lui Şumi, ar fi cea mai mare prostie! E rapidist adevărat şi a demonstrat că ştie meserie. Sîntem alături de Şumudică şi cu siguranţă stadionul va fi plin cu Bistriţa pentru a încuraja echipa".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
rapidnl
rapidnl  •  20 August 2010, 12:12

Nu ne INTERESEAZA REZULTATUL ...ne intereseaza doar Rapid sa fie Atmosfera Placuta in Interior ...Iubim Rapid pana ... Bunic Rapidist Tata si uite si pe Mine :). Daca Sumi va vi Ascultat cum trebuie Rapid`ul o va duce Imparateste :)) Forza RAPID & Capoos :)

alecs_1923
alecs_1923  •  19 August 2010, 15:18

de unde mai apar si stirile astea? de unde atatea declaratii? astia de la gsp inventeaza tot felu de declaratii. Cica Sumudica pus la colt de Dinu...sa M_u_ruti voi de ziaristi de 2 lei ca asa e. pai credeti ca la noi e ca la s_Tana? Sumi termina sezonu asta la Rapid in primele 3. sa moara toate o_itele din Ghe-Se-Pe.ro!! FZR!

ciupi0812
ciupi0812  •  19 August 2010, 15:11

important este sa fie in gratiile celui care cica da banii...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează