FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Supăraţi că au ajuns rezerve, doi dinamovişti vor să părăsească haita: "Renunţăm şi la bani!"

Sorin Strătilă
Sorin Strătilă

Articol de - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 00:19

Sorin Strătilă le-a transmis şefilor că vrea să fie cedat un sezon, sub formă de împrumut, fiind nemulţumit de statutul său de eternă rezervă


Din ianuarie 2012, cînd a fost transferat de la Astra, şi pînă în prezent, Sorin Strătilă a jucat în doar 21 de partide pentru Dinamo, marcînd o dată. Mijlocaşul dreapta de 26 de ani spera că în acest sezon nu va mai avea statutul de rezervă, însă cu Timişoara, 0-2, a fost doar pe bancă, iar cu Vaslui, 2-0, nici măcar în lot.

Strătilă a avut o discuţie cu şefii zilele trecute şi le-a transmis acestora că nu mai vrea la Dinamo: "Vreau să mă lăsaţi să plec pentru că nu mi se dau şanse să joc. Renunţ şi la cele două salarii pe care le mai am de luat, numai să-mi daţi drumul un an, sub formă de împrumut, la o altă echipă". Sorin este dorit cu insistenţă de Ionel Ganea la Universitatea Cluj, dar mai are şi două propuneri din Cipru şi Israel. Şefii n-ar vrea să se despartă de Strătilă, însă ca mijlocaş dreapta Mulţescu are două soluţii: Cosmin Matei şi Valentin Lazăr.


5.000 de euro este salariul lunar al lui Strătilă, acesta acceptînd iarna trecută să-şi diminueze contractul lunar cu 1.500 de euro

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Strătilă, conform transfermarkt.de, mijlocaşul de 26 de ani aflîndu-se în coproprietate cu Astra

Şi Boubacar e supărat


Mijlocaşul de 25 de ani este descumpănit că a ajuns rezervă şi ar vrea să părăsească Dinamo.


Mansaly Boubacar pierde teren în faţa brazilianului Elton şi a lui Laurenţiu Rus. Senegalezul de 25 de ani era unul dintre oamenii importanţi ai "cîinilor", de la sosirea sa în vara 2012, însă la ultimul meci a fost rezervă neutilizată, după ce, la Timişoara, a greşit la golul de debut al lui ACS, fiind înlocuit la pauză. Şi africanul simte că nu se va putea impune în noua echipă a roş-albilor, astfel că ia în calcul să părăsească Dinamo dacă nu va reveni în formula de start pînă la începutul lunii septembrie, cînd expiră perioada de mercato.

"Este supărat. Dar se pregăteşte în continuare, n-are ce face. Oricum, se gîndeşte că dacă va continua să stea pe tuşă, atunci îşi va vedea de drumul lui. N-are pretenţii financiare, doreşte doar să plece liber de contract", au spus apropiaţii închizătorului. Boubacar a venit la parametri zero la Dinamo, are un salariu de 6.500 de euro pe lună.

32 de meciuri are Boubacar în toate competiţiile pentru Dinamo din vara anului 2012, avînd şi 3 pase decisive


Grecu aşteaptă
Dinamo a continuat şi ieri negocierile cu fundaşul stînga Constantin Grecu, cele două părţi fiind aproape de a ajunge la un numitor comun. Cel care a intermediat discuţiile a fost agentul Victor Becali. Transferul urmează să fie oficializat pînă la finele săptămînii, apărătorul de 25 de ani urmînd să semneze un contract pe trei sezoane, pe un salariu lunar de 6.000 de euro.

Se vînd bilete pentru Derby
De ieri s-au pus în vînzare tichetele pentru Derby de România, din 11 august, dintre Dinamo şi Steaua, de pe Naţional Arena, iar în prima jumătate de ceas fuseseră achiziţionate peste 100 de bilete. Momentan, pînă să fie la case, biletele se pot achiziţiona de pe platforma www.biletedinamo.ro. Preţuri: la peluze între 20 şi 30 de lei, la tribuna a II-a şi I între 30 şi 100 de lei, iar la loje 700 şi 900 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
reddogsv
reddogsv  •  01 August 2013, 12:36
Postat de dinamovistfaravoie pe 01 August 2013, 11:56

boubacar ala chiar e nesimtit.Pai l-am luat din liga4 franceza de putea sa putrezeasca acolo ca nu auzea nimeni de el si acum face mofturi ca-i rezerva?asta-i culmea!

Nu s-a inghesuit nimeni dupa Curtean sau Matei( care sunt fotbalisti), ma gandesc ce oferta va primi Bou Bacar!

reddogsv
reddogsv  •  01 August 2013, 12:33
Postat de dinamo_forever_77 pe 01 August 2013, 10:38

La ei nu numai ca sunt "criminali"printre ei....vezi cazul idolului lor Lacatus sau mai nou Gardos,dar sunt si analfabeti....vezi cazul lui Iordanescu, Raducanu (blocnotes), Hagi, I.Stan, Dodel.....si lista este lunga. Au facut traditie din a recruta analfabeti

Cand spui Steaua spui ciobanime (Gigi), curvasaraie ( Mimi) iar pe forumuri ,,liderul'' e valaah! Cat le-ai spune si degeaba! ,,Ca sa intelegi ca esti prost trebuie sa-ti mearga mintea totusi!''

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 August 2013, 12:29
Postat de cristid. pe 01 August 2013, 10:00

Pai de ce Stratila, vrei sa mai rupi picioarele altor fotbalisti mai talentati decat tine si pe la alte echipe?

Stratila, nu a rupt picioarele nimanui si stii foarte bine asta, in schimb Latovlevici era sa-i rupa lui picorul ! Daca ai decenta si esti corect comenteaza ce am zis !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează