FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii au protestat ieri în faţa palatului lui Gigi: "Steaua nu are sediul la palat!"

Cei 800 de fani care au protestat provin din Peluza Sud, singura grupare anti-Becali
Cei 800 de fani care au protestat provin din Peluza Sud, singura grupare anti-Becali

Articol de , - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2011 23:00

Suporterii au protestat în faţa biroului lui Gigi Becali, împotriva patronului şi a lui Mihai Stoica

800 de stelişti s-au strîns în faţa palatului lui Becali pentru un protest, al doilea pe care ultraşii îl desfăşoară organizat, cu autorizaţie de la Primărie. Gigi n-a fost la birou cît a durat, manifestaţia, adică între orele 15:00 şi 16:45, dar a fost ţinut la curent telefonic despre desfăşurarea evenimentelor.

Facţiunea din galerie care a descis să protesteze faţă de "domnia lui Becali în Ghencea" a venit la palat cu bannere şi a scandat nonstop împotriva proprietarului clubului. "Spunem pentru a mia oară, puternic şi răspicat, Steaua adevărată nu are sediul la palat" a fost primul mesaj pe care l-au afişat suporterii. Au strigat nume ale unor foste glorii ale clubului, Ienei, Piţurcă, Lăcătuş, Sameş, Belodedici, Olăroiu, după care au revenit la scandări anti-Gigi şi anti-Mihai Stoica, "sclavul patronului". Şi încă un banner: "Vremea ta anulează valoarea altora. Hagi, Piţurcă, Olăroiu versus cancer la limbă". Fanii au fost supravegheaţi de jandarmi pe toată durata protestului. Au încheiat după aproape două ore, cînd unul dintre liderii lor a luat o portavoce şi a ţipat: "Petricăăă, dă-i pe gsp!".


"Orice s-ar întîmpla, afară din Ghencea! Acum să-ţi fie clar că nu vom renunţa pînă nu vei pleca! Afară din Ghencea!"
scandare a suporterilor stelişti

"Au fost doar nişte huligani drogaţi, plătiţi să manifeste împotriva mea. Nici nu mă interesează ce fac ei. Puteau să stea în faţa palatului 24 de ore încontinuu"
Gigi Becali, patron Steaua

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
paria
paria  •  19 Aprilie 2011, 06:45

Nu pleaca tzzzaranu' asta daca nu are o oferta "grea" pt Steaua! Daca vine cineva cu banii, asa vreo suta de milioane, cred ca se uscheste!

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  18 Aprilie 2011, 11:00

"Puteau să stea în faţa palatului 24 de ore încontinuu" ... Gresit, domnilor de la GSP. Ciobanul ar fi spus / scris INCONTINU, cu un singu "u"... :D ...

sirehd
sirehd  •  18 Aprilie 2011, 09:10

fomisti...Steaua nu sunteti voi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează