FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suporterii Petrolului sunt furioși: "Nu primiți Steaua în casa noastră!" 

Articol de , - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 09:00

Suporterii Petrolului au răbufnit după ce Gazeta a dezvăluit că FCSB a solicitat Primăriei din Ploiești să joace meciurile din cupele europene pe "Ilie Oană".

FCSB nu e dorită la Ploiești! Imediat după ce GSP.ro a publicat informația că vicecampioana dorește să dispute meciurile din cupele europene, din vară, pe stadionul "Ilie Oană" fiindcă Arena Națională va fi indisponibilă din cauza concertelor lui Ed Sheeran (3 iulie) și Metallica (14 august), în mediul on-line ultrașii Petrolului au luat atitudine. Aceștia s-au arătat revoltați de posibilitatea ca FCSB să folosească arena echipei lor drept stadion de casă.

Cum proprietarul e Primăria, suporterii au lansat sute de mesaje la adresa administrației locale și i-au implorat pe edili să refuze solicitarea clubului lui Gigi Becali. "Nu primiți Steaua în casa noastră!" a fost una dintre lozincile cel mai des folosite de fani în a-și striga revolta că una dintre rivalele tradiționale ar putea beneficia de sprijin pentru a-și susține jocurile chiar la Ploiești.

Indiferent dacă va ieși sau nu campioană, FCSB va juca încă din primul tur preliminar al cupelor europene. Cum acest lucru se va produce pe 10 sau 11 iulie, roș-albaștrii nu vor putea disputa pe Arena Națională jocurile de acasă din primele 3 tururi și au șanse infime să beneficieze de arenă chiar și în play-off. Practic, toate confruntările vor avea loc pe alt stadion, iar dacă Primăria din Ploiești va răspunde afirmativ la ceea ce a solicitat FCSB, atunci aceasta va anunța UEFA că stadion propriu va fi "Ilie Oană". 

Postările de ieri ale fanilor Petrolului

  • "Ploiești, oraș anti-Steaua!"
  • "Fără oi în templul nostru"
  • "Să joace la Chiajna, nu au ce căuta aici"
  • "Să joace pe câmpurile din Pipera"
  • "Mai bine încearcă la Giurgiu, la blatiști"
  • "Le așteptăm «ultrașii» cu mare drag"
  • "Nu aici! Să se ducă la Clinceni"
  • "Au cei mai mulți bani din România și n-au stadion"
  • "N-au ce căuta pe teritoriul nostru"
  • "Lupii au alergie la oi"

Victima unor violențe grave

În urmă cu 7 ani și jumătate, în timpul unui meci Petrolul - FCSB, un ultras al formației gazdă a pătruns pe teren, prin spatele porții echipei roș-albastre. Galamaz, care evolua la FCSB atunci, nu l-a observat pe respectivul fan, care i-a aplicat fundașului o lovitură violentă cu pumnul în față. Galamaz s-a prăbușit, iar Martinovici a sărit cu picioarele pe ultras. Galamaz a avut nevoie să fie transportat la spital și a suportat o fractură de os zigomatic. 

2011e anul în care a fost inaugurată arena "Ilie Oană" din Ploiești, cu o capacitate de 15.500 de locuri

Citește și:


EXCLUSIV FCSB se mută din nou din București! Gigi Becali alege stadionul unei mari rivale și poate ieși cu scântei! Discurs emoționant al Simonei Halep la festivitat

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (74)
i_l_caragiale
i_l_caragiale  •  07 Aprilie 2019, 09:16
Postat de manutd.steaua pe 06 Aprilie 2019, 19:10

E stadionul primariei,nu casa voastra!

Scrie PETROLUL pe tribună! Stema lor e peste tot. E stadionul echipei Petrolul Ploiești.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  06 Aprilie 2019, 22:31
Postat de samertx pe 06 Aprilie 2019, 19:19

Păi Primăria este casa lor, a localnicilor, doar primarul se schimbă la câțiva ani, mecanismul este simplu, dacă îl înțelegi. Eu cred că alesul local va pleca urechea la cei ce l-au ales, așa că, Gigi va trebui să caute altă locație. Pe la Giurgiu, având în vedere că Astra nu va prinde cupele europene. Distanța este aceeași, șoseaua, tot pe două benzi. :))

Mai bine!Si asa ar fi meciuri importante.publicul de acolo,ingamfat de atata nonperformanta,e obisnuit cu ligile inferioare mai mult!

jackies
jackies  •  06 Aprilie 2019, 22:18

Gigi asta parca e ***, de ce se incumeta sa ne bage sa jucam in *** numita ILIE OANA ?? Are variante mult mult mai bune, ca de exemplu, Buzau e oras de stelisti si au stadion super frumos, abia ne asteapta sa jucam acolo, la fel o alta solutie mai e si Piatra Neamt , care inainte de a se face National Arena si Oblemenco era cea mai moderna baza si cel mai luxos stadion. Gigi, nu fi *** si uita-te si in alte parti, ai solutii mult mult mai bune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează