FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Suporterii "şepcilor roşii" către Marian Pană: "Dă-ţi demisia! Aici nu e Mioveni"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Fanii i-au cerut ieri antrenorului să demisioneze, reproşîndu-i virulent eşecul de la Braşov (scor 1-3)


Doar o etapă a avut linişte Marian Pană la "U" Cluj! Eşecul de la Braşov (1-3), unde "şepcile roşii" şi-au propus să bată, însă au încasat trei goluri după un joc slab, a încins spiritele la Cluj pînă la incandescenţă. I-au adus paltonul!

Aseară, 30 de suporteri l-au aşteptat pe Marian Pană la stadion, cerîndu-i să demisioneze. "Ai spus că te prinde paltonul la Cluj. Uite, ţi l-am adus! Ia-l şi pleacă", i-a spus unul dintre fani, care a venit la arenă cu un pardesiu gros, de iarnă. Mai mult de o oră şi jumătate, antrenorul a fost ţinta ironiilor: "Ai făcut schimbările invers la Braşov! Întreabă-l pe Buhuş dacă-şi cunoaşte colegii", "Dă-ţi demisia! Aici nu e Mioveni. Băieţi, nu staţi aproape de el", "Eşti un zero barat, ca şi numărul ocaziilor pe care le-a avut echipa asta în două meciuri!" i s-a strigat, printre înjurături crunte, lui Marian Pană.

Niculescu ironizat

Şi jucătorii au intrat în vizorul suporterilor. "Claudiu, de ce alergi aplecat? V-aţi pierdut coloana vertebrală la Braşov?", a fost luat în colimator Niculescu, cel care a marcat ambele goluri ale clujenilor în Liga 1. A încasat-o şi preşedintele Barabancea, aflat la stadion: "Dă-l afară pe Mărginean. Submarinule!", aluzie la faptul că Barabancea e un ex-poloist.

"De asta avem noi nevoie acum? De scandal, de tensiune? Ăştia sînt <<frumoşii suporteri>> ai Clujului?"
Cristian Barabancea, preşedinte "U" Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
u_cluj.
u_cluj.  •  03 August 2010, 22:04
Postat de enze pe 03 August 2010, 18:27

pai..da... nu sunteti "suporteri de rezultat" dar ...din pacate nici macar ultrasi nu sunteti.... sunteti o mana de derbedei....

o sa iti aratam ce "ultrasi" suntem in etapa 9 . Cat despre asta ca de ce ne-am luat de Niculescu ...ii o dezinformare a presei .Nimeni nu s-a luat de Niculescu,doar s-a discutat cu el,nu l-a injurat nimeni .Presa dezinformeaza prea mult .

marrmarv
marrmarv  •  03 August 2010, 21:20

Dar de Niculescu de ce v-ati luat mai sepcilor rosii? Ala v-a dat toate golurile...

valentiino
valentiino  •  03 August 2010, 20:01

degeaba aruncam vina pe marian pana...la echipa de ce nu va uitati ???chiar are super jucatori in echipa si este el incapabil sa-i antreneze???deci vinovatii principali sunt jucatorii nu antrenorul...ar putea veni orice antrenor..cu acesti jucatori nu ar putea face mai mult...sa fim realisti..jucam in liga 1 si sunt mult mai puternice echipele si in al doilea rand cand avea el timp sa construiasca o echipa?in doua luni??va inselati...haideti sa mai avem rabdare..ca totusi este un antrenor bun.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează