FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA

Suporterii Stelei au lipsit, dar sectorul rezervat lor a fost full!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 21:30

Steaua n-a avut nici la meciul cu Concordia Chiajna aportul propriilor suporteri, deși Laurențiu Reghecampf declarase zilele trecute că e în tratative cu cei de la Peluza Nord pentru a reveni lângă echipă.

Sectorul rezervat suporterilor Stelei a fost plin, însă doar câțiva și-au exprimat fățiș simpatia pentru formația campioană, restul fiind "neutri". 

La golurile roș-albaștrilor, oamenii prezenți în sectorul rezervat Stelei n-au schițat niciun gest, stând pe scaune și privind în continuare partida.

Stadionul a fost plin. Toate biletele s-au vândut înainte cu 5 ore de meci.

Citește și: Nu poate sta deoparte de Steaua » Mihai Stoica alături de Becali în tribuna de la Chiajna

Citește și: Dedicație specială pentru Mihai Stoica » Mesajul afișat de Varela după golul împotriva Chiajnei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
standart
standart  •  16 Februarie 2016, 08:32

Domne ce noroc pe dinamovisti! Ei au loc destul! Cat despre rapidisti ...cand aveti termen? Bai baieti , cine moare de grija altuia? Succesuri!

casual23
casual23  •  16 Februarie 2016, 06:10

:))) Asta e ca sondajul celor de la United: 11% din populatia lumii simpatizeaza cu United, dar doar 4% din populatia lumii urmareste acest sport. :)) *** cu steaua voastra!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  16 Februarie 2016, 01:05

Stadionul a fost plin. Toate biletele s-au vândut înainte cu 5 ore de meci...sectorul rezervat suporterilor Stelei a fost plin, însă doar câțiva și-au exprimat fățiș simpatia pentru formația campioană, restul fiind "neutri". La golurile roș-albaștrilor, oamenii prezenți în sectorul rezervat Stelei n-au schițat niciun gest, stând pe scaune și privind în continuare partida. Ma fratilor...mai mare aberatie ca aceasta nu erati in stare sa scrieti...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează