FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii Stelei îl avertizează pe Pîrvulescu: ”Vei fi huiduit meci de meci!”

Pe Pîrvulescu îl aşteaptă vremuri grele la Steaua.
Pe Pîrvulescu îl aşteaptă vremuri grele la Steaua.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 21:58

Ultraşii stelişti nu-l acceptă pe Paul din cauza declaraţiilor pro-dinamoviste pe care le-a făcut înainte să semneze cu Steaua.

Paul Pîrvulescu are de tras din cauza iubirii pentru Dinamo, pe care a afirmat-o des de-a lungul ultimului an, convins fiind că va fi achiziţionat de "cîini". Dar a semnat cu Steaua şi fanii roş-albaştrilor n-au gustat deloc declaraţiile de dragoste pe care fotbalistul le dedica rivalilor din Ştefan cel Mare.

"Pîrvulescu n-o să prindă derby-ul Steaua-Dinamo, din retur! Garantăm noi asta, fiindcă îl vom contesta şi îl vom huidui meci de meci! Şi-a schimbat imediat stilul şi declaraţiile după ce a ajuns la noi, dar nu putem fi păcăliţi atît de uşor!", a explicat unul dintre liderii din Peluza Nord.

Jucătorul pentru care Steaua i-a plătit Mediaşului 700.000 de euro a realizat încă din momentul în care a semnat cu roş-albaştrii că ar putea întîmpina problema asta: "Le promit suporterilor că voi fi gata să mă sacrific pentru echipă! Pentru mine e un vis devenit realitate şi am zis că vreau să joc pentru Dinamo doar fiindcă aveam o ofertă de acolo şi credeam că se va rezolva transferul". Ca să scape de ameninţarea galeriei, Paul a discutat personal cu unii dintre suporteri şi le-a promis şi lor ceea ce a declarat şi public, că va fi devotat: "Mă veţi aprecia pentru stilul meu combativ. Sînt un luptător şi o să mă bat pentru Steaua meci de meci!".

Altă problemă: nu mai are loc în echipă!
Pîrvulescu are probleme chiar mai mari decît cele cu suporterii: şansele ca Latovlevici să mai plece au devenit mici, aşa că lui îi va fi aproape imposibil să devină titular.

Steaua a anunţat că-l va folosi pe Pîrvulescu fundaş stînga, în locul lui Latovlevici, conducătorii fiind convinşi că Iasmin va fi vîndut la Saint-Etienne. Doar că şansele ca acesta din urmă să mai plece în Franţa au scăzut mult, fiindcă verzii şi roş-albaştrii nu s-au înţeles. Formaţia din Ligue 1 s-a reorientat acum către Vladimir Volkov, de la Partizan Belgrad, un fundaş stînga mai ieftin. Deci sînt şanse mai mari ca Latovlevici să continue decît să plece, deşi Steaua continuă discuţiile cu şefii francezi, pe care antrenorul Galtier îi presează să-l ia pe român.

Dacă "Lato" rămîne, n-ar mai fi nevoie de Pîrvulescu pentru poziţia de fundaş stînga, una pe care Paul oricum nu a fost folosit deloc la Gaz Metan în stagiunea actuală! Mai ales că pentru postul acesta va concura şi Brandan, a cărui "detaşare" în linia mediană se va încheia după "dubla" cu Twente! Iar ca mijlocaş stînga, adică postul lui favorit, Pîrvulescu e tot varianta numărul trei, întrucît favoriţii sînt Cristi Tănase, titularul din tur, şi Florin Costea, pe care Ilie Stan îl consideră în mod clar o opţiune doar pentru această poziţie.

Antalya decide
Pîrvulescu poate să-şi sporească şansele de a face parte din echipa lui Ilie Stan pentru retur sau poate să şi le anuleze de tot. Stagiul din Antalya va fi hotărîtor pentru soarta lui. Antrenorii vor să-l testeze în amicale şi ca fundaş, şi ca mijlocaş stînga. Ca apărător, există dubii în privinţa lui: lipsa de forţă şi poziţionarea defectuoasă sînt considerate defectele principale.

L-au blocat pe Maftei
Suporterii n-au avut nici un cuvînt de spus despre transferul lui Pîrvulescu de la Gaz Metan, întrucît Becali s-a grăbit să facă afacerea şi a păstrat-o secretă, ca să-i fure jucătorul lui Dinamo, care trata pentru el de mai bine de un an. Dar au existat şi situaţii în care fanii Stelei au blocat achiziţii. Cel mai important nume care n-a ajuns în Ghencea din cauza opoziţiei galeriei a fost Vasile Maftei. Mihai Stoica voia să-l ia de la Unirea Urziceni, dar ultraşii l-au oprit pe Meme, enervaţi de trecutul rapidist din CV-ul lui Maftei.

Şi dinamoviştii îl urăsc
Pîrvulescu a reuşit să-i enerveze pe toţi. Nu doar steliştii îl acuză, ci şi dinamoviştii, faţă de care îşi declarase ataşamentul. "Cîinii" îi reproşează că a ales Steaua pentru bani şi că i-ar fi trădat în acest fel. Inclusiv acţionarii lui Dinamo au indus ideea aceasta: "Paul n-a fost atît de dinamovist pe cît susţinea. A demonstrat că ştie pe de rost numărul de trofee din palmaresul lui Dinamo, dar şi Satana cunoaşte Biblia".

Rada i-a cîştigat
Un model pentru ce ar trebui să facă Pîrvulescu îl reprezintă Ionuţ Rada. Olteanul a fost transferat în 2007 de la Rapid la Steaua. Fusese un om important pentru giuleşteni şi se remarcase cu un episod în care i-a produs o gravă accidentare lui Mirel Rădoi, favoritul suporterilor. Dar după cîteva prezenţe în roşu şi albastru, Rada a reuşit să-i determine pe fanii din Ghencea să-i scandeze numele.

13 meciuri a disputat Pîrvulescu pentru Gaz Metan ca titular, în toate competiţiile, în acest sezon. În toate a fost folosit mijlocaş stînga

8 goluri a marcat Pîrvulescu (23 de ani) pentru Gaz Metan în 86 de partide strînse în Liga 1. El e fost internaţional de tineret

"Antrenorul trebuie să decidă!"

Gabi Balint nu e de acord cu Gigi Becali, care a decis ce jucători să fie incluşi pe lista UEFA. "Nu e normal să se întîmple acest lucru, chiar dacă patronul e cel care dă banii. Antrenorul e omul care ştie tot ce se întîmplă la echipă, el cunoaşte cel mai bine jucătorii, el ar trebui să decidă!", a spus Balint. Becali a anunţat că în Europa vor juca Chiricheş, Chipciu şi Tibi Bălan.

Gigi nu-l mai suportă pe Crăciunescu
Patronul Stelei e la cuţite cu preşedintele CCA, Ion Crăciunescu. Gigi vrea neapărat arbitri străini la meciurile din Liga 1, dar Crăciunescu se opune. "Aş fi umilit în ţara mea ca să vină arbitri străni!", a spus Crăciunescu. Replica a venit imediat de la stelist: "Am vorbit cu toate echipele, chiar şi cele mici vor străini. Să plece Crăciunescu, ne-am săturat de ifosele lui!". În afara Stelei, Vasluiul şi Rapidul au mai solicitat oficial aducerea de "fluieraşi" din afara ţării.

Duckadam pune presiune pe Stan
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că Steaua poate recupera diferenţa de opt puncte care o desparte de Dinamo. "Putem lua campionatul, ăsta e obiectivul lui Ilie Stan. Au mai fost şi 13 puncte diferenţă şi le-am recuperat. Trebuie neapărat să cîştigăm maximum de puncte în primele cinci etape, altfel şansele scad dramatic", a spus eroul de la Sevilla la GSP TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (105)
eu_sica
eu_sica  •  14 Ianuarie 2012, 15:32

PRESA DE CACAT. In ultimul timp este liniste la steaua si asta pica greu presei. Prin acest articol voi nu vreti decat sa vedeti scandal. Daca Ultraşii stelişti sunt aproape de echipa vom castiga campionatul, dar daca vom ajunge sa injuram echipa ... nu cred ca prindem nici macar un loc de cupa europeana. Steaua joaca bine cu noi, SUPORTERII.

assf
assf  •  14 Ianuarie 2012, 10:39

iar mancati ca ca t?ce lider a galeriei ..puneti video sa vedem vorbele lui ..vrajeli de 2 lei pe toate site-urile cu stelisti ..etc nimeni nu-l injura.toti fac misto ca l-au furat dinamovistilor si spun ca daca va da totul in teren nu va avea nimeni treaba cu el ..daca nu va da va fii huiduit pt. ca joaca slab nu pt. ce a declarat .plus ca delcaratiile alea au fost facute pt. al cumapra dinamo .saracu a facut si el cum a stiut mai bine daca nu a avut aproape de el impresarii sa-l invete putin ce sa vorbeasca asta e. voi si cand omu era in poiana semna contractu cu steaua ..voi aveati pe prima pagina EXCLUSIV ..IN CATEVA ORE SEMNSEAZA CU DINAMO :)))) de ce v-am crede ca acum spuneti adevau?

danielomihai
danielomihai  •  14 Ianuarie 2012, 00:59

Voi daca aveti un servici de rahat, nu plecati cum vi se ofera unul mai bun? Dinamo oricum este de rahat..

Vezi toate comentariile (105)
Comentează