FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surdu le răspunde celor care au criticat Steaua: ”Acum avem valoare?”

Surdu (dreapta, în
duel cu Bordeanu) a
fost unul dintre cei
mai activi steliști ai
finalei Foto: Alex Nicodim
Surdu (dreapta, în duel cu Bordeanu) a fost unul dintre cei mai activi steliști ai finalei Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 19:52

Romeo Surdu (27 de ani) crede că el şi colegii săi au răspuns perfect celor care-i criticau că nu sînt destul de buni pentru a juca la Steaua

- Romeo, felicitări pentru primul tău trofeu în Ghencea! Cum te simţi?
- Mulţumesc! Cum să mă simt, cel mai fericit om din lume! Ca fotbalist, dacă nu ai trofee în palmares, eşti un nimeni. Acum am ajuns şi noi în istoria Stelei aducînd Cupa după o foarte lungă perioadă în Ghencea!

- Dinamo cîştigase ambele meciuri din campionat, nu ţi-a fost teamă de acest meci?
- De ce să-mi fie teamă? Toată lumea ştie cum ne-au bătut ei în campionat, au ajuns de trei ori la poarta noastră şi ne-au dat trei goluri. Eram convins că Dumnezeu nu-i poate ajuta la infinit. Am jucat mult mai bine ca ei în toate cele trei meciuri ale sezonului, era momentul să-i batem şi e cu atît mai importantă acum, cînd s-a jucat cu trofeul pe masă.

- Cum a fost faza golului? Tu erai omul de lîngă Bărboianu în momentul autogolului.
- Asta a fost ideea mea, să pun presiune pe el, să-l fac să greşească. Ştiam că e într-o situaţie grea, dacă ar fi dat pe lîngă minge, aceasta ajungea la mine şi scăpam singur, dar e bine şi aşa, l-am pus sub presiune atît cît să fie nevoit să greşească!

"Ne-a lipsit un om ca Oli!"

- Care e secretul revenirii voastre? De la fotbalişti care nu au valoare de Steaua la eroi!
- Nimeni nu s-a gîndit că poate în Ghencea nu a fost pînă acum omul potrivit!

- Adică un antrenor precum Olăroiu?
- Da, un om ca Oli ne-a lipsit. Toată lumea ne acuza pe unde ne prindea, eram tăvăliţi cu orice ocazie. Ei, acum, aceiaşi oameni, aceiaşi jucători lipsiţi de valoare au luat Cupa pentru că a fost omul potrivit la echipă! Am dovedit că avem carcater şi că putem cuceri trofee!

- Contractul tău cu Steaua se termină, ai decis ce vei face pe viitor?
- Nu ştiu ce va fi. Vreau să mă bucur de acest trofeu, iar apoi voi lua cea mai bună decizie pentru cariera şi familia mea.


"Singurul regret al unei seri perfecte este că nu am ajuns la petrecere! Am căzut la controlul doping şi am scăpat abia la 2:30 dimineaţa, cînd totul se terminase!"
Romeo Surdu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dasguzu2003
dasguzu2003  •  27 Mai 2011, 08:04
Postat de vladutz13 pe 27 Mai 2011, 01:48

Se contrazice baiatul..... chiar el afirma ca in celelalte meciuri cu DInamo i-au dominat si au pierdut nedrept. De fiecare data era alt antrenor pe banca, deci si cu Oli si fara Oli puteau juca bine.... tot ei sunt problema :)

daca tu nu sti care e problema si mai esti si stelist atunci tu esti cel cu probleme. surdu asa cum e el a dat cateva goluri, cei drept e slabut, daca trebuie sa atinga de 3-4 ori deja se pierde, dar daca ii ajung 2 atingeri atunci da gol, ca si cu cfr. trb sa recunoastem ca asta e valoarea fotbalului nostru si sa acceptam oamenii pe care ii avem. poate o sa ajungem sa nu-i avem nici pe astia si atunci o sa-i plangem, cum facem acum cu chivu si nu ne aducem aminte ca acum ceva timp ne luam de chivu cand a zis ca ii e lehamite. si mie mi-ar fi daca as fi huiduit la fiecare meci, daca cei din tribuna ar fi mai breji ei ar fi fost in teren!

lau72
lau72  •  27 Mai 2011, 08:02

Are dreptate ! are valoare ! spre finalul meciului cand a scapat singur spre poarta trebuia sa fie 3-1 , dar nu l-a ajuns baba de Bordeanu si i-a luat mingea , dar are dreptate are valoare ca doar este si la Nationala

ciupi0812
ciupi0812  •  27 Mai 2011, 07:16

intre a avea valoare si a cashtiga o partida - fie ea si finala cupei - este aceeasi diferenta dintre a castiga cupa romaniei si a cuceri liga campionilor

Vezi toate comentariile (9)
Comentează