FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Surdu va lucra iarăşi cu antrenorul sub mandatul căruia a avut cea mai bună evoluţie!

Răzvan Lucescu şi Romeo Surdu au colaborat şi la FC Braşov
Răzvan Lucescu şi Romeo Surdu au colaborat şi la FC Braşov

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 19:47

Surdu a ales Rapidul, acolo unde, cel mai probabil va ajunge şi  Răzvan Lucescu! Cei doi sînt la a 3-a colaborare împreună la nivel de club în Liga 1.

După plecarea lui Lăcătuş  în iarna lui 2003 la Braşov a sosit Răzvan Lucescu, antrenorul ce i-a inspirat încredere totală încă de la început.  În returul ediţiei 2003/2004 a bifat 13 prezenţe, de 12 ori intrînd titular, timp în care a marcat de 7 ori.

A urmat mutarea la CFR, în Gruia el contabilizînd 51 de jocuri şi 16 goluri.  Transferul la Steaua din 2007 nu s-a dovedit a fi unul de bun augur, deoarece a dat în Ghencea de Lăcătuş, antrenor sub comanda căruia atît în 2007/2008, cît şi în 2010/2011 a înregistrat o performanţă greu de egalat pentru un atacant - nici un gol în campionat! Reîntors în vara lui 2008 la Braşov, a dat tot peste  selecţionerul de ieri al Naţionalei, acesta reuşind să-l readucă la nivelul arătat în trecut. A fost prezent pe teren în 21 de partide şi a înscris de 8 ori.

Tot sub comanda lui Lucescu jr a  debutat şi pentru reprezentativa României, în jocul de la Budapesta, Ungaria-România 0-1.

Jucător de moral
Declaraţie 12 iulie 2009: "Razvan e pricipalul artizan al renasterii mele. Stie ce joc, ce pot, a simtit la mine ca doresc sa joc incontinuu si asta m-a ajutat mult.Razvan e antrenorul care m-a marcat cel mai mult in cariera. De Lacatus nu vreau sa comentez!".

15 goluri a marcat Romeo Surdu sub conducerea lui Răzvan Lucescu în 34 de partide (30 titular). Alţi doi tehnicieni recunoscuţi pentru relaţia apropiată cu jucătorii şi-au pus amprenta pe evoluţiile vîrfului stelist: Dorinel Munteanu şi Cristian Bergodi. Cu primul a reuşit să puncteze de 10 ori pentru CFR, iar sub îndrumarea italianului a înscris opt goluri, şase pentru CFR şi două în mandatul acestuia la Steaua.

Este un jucător sensibil, dovadă fiind şi înţelegerea prezentată de GSP în noiembrie 2010 conform căreia pentru a nu-i afecta moralul, Gigi Becali  nu putea face referiri la adresa lui în declaraţiile de după meciuri, nici pozitive, nici negative.

Declaraţie Răzvan Lucescu referitoare la Surdu 02.07.2009: Surdu a avut poate şi o conjunctură favorabilă la Braşov pentru că a beneficiat de sprijinul conducerii şi al jucătorilor. E un jucător care se remarcă printr-o mare disponibilitate la efort, cu o viteză foarte bună"."Fiecare e diferit de celălalt. Sunt jucători care se simt bine cînd li se oferă încredere în calităţile lor. Unii cresc prin prezenţa pe teren.”

Romeo Surdu a bifat 203 meciuri în Liga 1 pentru trei formaţii: Braşov, CFR şi Steaua. A marcat 51 de goluri, 8 pentru gruparea roş-albastră.  23 de formaţii întîlnite în campionat au primit măcar un gol de la atacant, cele mai multe reuşindu-le acesta în poarta Craiovei – 6 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ubuka
ubuka  •  05 Iunie 2011, 13:19
Postat de boss_imperator pe 04 Iunie 2011, 20:18

Surdule ai grija ca daca si la astia te impiedici in ghete si tragi rachete , pai ei te injura vere , nu ca la noi sa te aplaudam ! :)

In conformitate cu numarul mesajelor care le scrii si continutul care exprima un intelect exceptional esti intre marii frustrati fara viata consistenta de pe acest site. Felicitari ai primit premiul " Lana linsa de cioban"

slash1994bv
slash1994bv  •  05 Iunie 2011, 11:50

skoda.m: "singuri impotriva tuturor!" A fost strigatul de lupta al fanilor, insa, din pacate, mai mult o constatare decat un slogan. Este modul in care s-ar putea rezuma o buna bucata din istoria clubului. A fost vremea cand, dupa caderea cortinei de fier, Rapid lupta cu armele sportivitatii, cu forte inegale, in fata cluburilor departamentale sustinute din rasputeri de autoritati. Jucatorii cei mai valorosi erau "inrolati" prin metode oculte, lasand echilibrarea balantei in seama entuziasmului si daruirii cu care jucau in meciurile directe rapidistii. Pentru acestia din urma, o victorie impotriva mai marilor zilei valora mai mult decat un campionat. Iar, cum avea sa cons

zenart3
zenart3  •  05 Iunie 2011, 11:15

E cea mai mare teapa pe care o sa o luam.Alexa,Deac si Oros sunt ok,dar ametitul de Surdu chiar nu avea ce sa caute in GIULESTI.Se pare ca Razvanel nu se desparte de vechile sale cumetrii,si l-a adus pe finu' la noi.RUSINE !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează