FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Surpriză! A apărut un nou nume pe lista înlocuitorilor lui Andone: unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a lui Dinamo!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2017 15:36

Ioan Andone este pe făraș după înfrângerea de aseară de la Chiajna, iar șefii, în frunte cu Adrian Mutu, îi caută deja înlocuitor "Fălcosului".

Oficialii dinamoviști și Andone urmează să se întâlnească în perioada următoare pentru a stabili viitorul echipei, mai ales că urmează două etape decisive pentru "câini", partidele cu FC Botoșani și CSU Craiova.

Principalele nume de pe lista lui Mutu sunt Cosmin Contra, Șumudică și Miriuță, însă ultimii doi au șanse mici să o preia pe Dinamo, fiind angrenați în lupta pentru play-off cu Astra, respectiv CFR Cluj. 

Prietenia pe care "Guriță" o are cu Mutu, dar și faptul că este liber de contract îl transformă în mare favorit pentru a prelua banca tehnică a lui Dinamo.  

Totuși, în ultimele ore s-a vehiculat un nou nume care ar putea să îi ia locul lui Andone și anume Claudiu Niculescu.

"Lunetistul" este liber de contract și se află în căutarea unui post, după ce nu a mai antrenat din 2015, de la despărțirea de CS Mioveni. 

De-a lungul carierei, Niculescu (40 ani) le-a mai antrenat pe Universitatea Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Mioveni. 

  • Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo se află pe locul șase, cu 32 puncte și e în mare pericol să rateze prezența în play-off. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
bakunin
bakunin  •  14 Februarie 2017, 19:41
Postat de gabineg pe 14 Februarie 2017, 17:53

Eu as pune doi antrenori principali, cum a avut Suedia: Niculescu si Ganea. Nu cred ca va mai misca vreun jucator in front, inclusiv *** Filip. Cu Danciu director sportiv, se poate reface tripleta de aur. Mutu poate sa plece acasa si sa lase locul unui presedinte adevarat. Despre Negoita nu pot sa comentez. Omui limtat in cuget si-n simtiri.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1720417688180995
Alberta Serban  •  14 Februarie 2017, 18:00

Fiti atenti aici ;Drag(c)nea antrenor principal si se umple Arena la fiecare meci .Se va juca numai cu casa inchisa toti vor avea abonament,ca la Real si Barca .Apropo ce ziceti de protestatari la Victoriei+ Cotroceni pe baza de abonament???Cu banii din incasari aduci la dinamo tripleta MSN si pe Lucescu antrenor !!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Februarie 2017, 17:54
Postat de chris_bu67 pe 14 Februarie 2017, 17:47

Subscriu,mai degrabă Negoiță ar trebui să plece

asa e, sa plece adventistul, e inghesuiala mare la poarta voastra, toti vor sa cumpere clubul ..hahahaha

Vezi toate comentariile (20)
Comentează